postoji li gdje u zagrebu nekakva radionica/tečaj modelarstva ili maketarstva za predškolski uzrast?
postoji li gdje u zagrebu nekakva radionica/tečaj modelarstva ili maketarstva za predškolski uzrast?
za predškolce teško
za osnovnoškolce imaju ovi http://www.mkdavidschwarz.hr/Pages.a...ent=Pages.aspx
probajte ih kontaktirati, znam da oni organiziraju škole maketarstva za malene
za modelarstvo nemam pojma, muž mi nije modelar, i o tome niš ne znam.
on održava mali tečaj maketarstva našoj keksićki...bolje da ne znate kako to izgleda![]()
Za modelarstvo za školski uzrast možete se obratiti na velickov@hotmail.com to je MAK Trešnjevka. A možete dovesti male zaljubljenike u avio modele na Lučko - preko puta aerodroma, najbolje vikendom, tamo su uvijek aviomodelari sa svojima avionima i helikopterima!
Podizem...
Nakon niza upita o skolama moderalstva/maketarstva za djecu 6-7 godina, upućenih na vise klubova i sl. adresa - javio mi se gospodin iz maketarskog kluba David Schwarz (u Vocarskoj ulici) koji mi je rekao da oni organiziraju skole maketarstva i za djecu te dobi ako ima dovoljno zainteresiranih. Za sada smo se mi prijavili .-)
super buba klara!
nadam se da će se skupiti dovoljno zainteresiranih!!!
i ja isto
cak mi je ljubazni gosp. ponudio da mogu klinca dovoditi i samog, al mi je malo glupo da bude skroz solo sa odraslima
Jos nije organizirana skola jer nema dovoljno prijavljenih al moze se javiti u spomenuti klub za daljnje informacije.
Imas pp.