-
Pa ovako bih ja pomislila: Oni žele da ja odustanem, jer što će im studentica od 30, nema od nje ništa.Ali sad namjerno neću, nego ću otići na fakultet, pa tražit da se očituju pismeno povodom moje molbe, i to pismeno odnijet zahtijev, koji će se naravno protokolisati. Nakon toga,ću tražiti izvor finansija, pa ako odgovore u moju korist, super, a ako ne, imam opciju. ali, nikada, nikada, neću odustati.
Ja sam, kada sam skontala da ne ostajem trudna ni nakon 3 godine, upisala dugoželjeni postdiplomski studij. Na drugom semestru mi se desi trudnoća, a ja položila tek jedan dio jednog ispita. I zati povreda muža, pa trudnoća, pa škola sa prvačićem, pa problemi sa pubertetlijom, pa trudnoća, pa posao, i tako dalje. Platila sam u startu negdje oko 3.000eura, plus 700eura za knjige. Žao mi je tih novaca, mogli smo otići na neko putovanje. S druge strane, sada nakon više od godine od zadnjeg učenja i polaganja, ponovo sam počela da radim i spremam ispite. teško je al mi je nekidan bilo super kada sam položila prvi ispit,i to sa super ocjenom. Ja to želim, volim, i mogu, plus ti novci koje neću tek tako pokloniti nikome.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma