Sve je već jasno u naslovu. Muž mi zapeo baš za taj auto, obzirom da imamo još dvoje veće djece i meni je neki monovolumen sasvim OK opcija.
On je sad našao i konkretan auto, danas ga je išao vidjeti i poslikao ga je iznutra. Rekla sam mu da provjeri da li je i srednje sjedalo sa pojasom u tri točke. Zbunilo me što je na slici pokazao pojas srednjeg sjedala koji se izvlači negdje odozgo...
Ima li netko od vas takav automobil ili je netko od instruktora montirao autosjedalicu na sredinu? Jako mi je stalo da sjedalica bude montirana na sredini, osobito sada kada kupujemo relativno noviji auto pa ipak možemo pripaziti i na tu opciju.
Nisam sigurna (u Turbo Limaću nismo dobili original papire za autosjedalicu, vjerojatno su ih izvadili iz paketa da mogu pokazivati kupcima pa se to negdje zagubilo, a kad smo mi tražili dali su nam prospekt iz druge sjedalice - vjerojatno ipak iste takve) smije li naša autosjedalica biti montirana sa pojasom u dvije točke. Možda i smije, ali u ovom prospektu je nacrtano montiranje sa pojasom u tri točke, pa je to valjda to.
Na dosadašnjoj Corsi srednji pojas je bio u dvije točke (dolje kod zdjelice) pa nam je Klo-Klo montirala sa strane i tako smo je do sada uvijek koristili. No, na ovom autu me zbunjuje taj pojas "odozgora", jel to na tri ili dvije točke?
:? :? :?