Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: obilan iscjedak ili curenje plodne vode ??

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno obilan iscjedak ili curenje plodne vode ??

ako sam falila temu postaviti ili ako vec postoji, izbrisite me!
    molim vas, vas iskustva, da me malko umirite! od prije dva dana, pogotovo kroz jutro, pojacan mi je iscjedak. bas ono curi. ali uglavnom kroz jutro.pa sam se prepala, da nije kojim slucajem plodna voda pocela da curi. nazvala sam ginekologa, i kaze mi onda je to normalno, da se ne brinem... al mene isto malko strah. narucen sam na pregled 22.9, al reka mi je ako zelim da dodem ranije da se umirim.pa nisam ni sam pametna sta da radim. dali ste i vi imale slicna iskustva, dali je to normalno za evo skoro 36 tt.?

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

bambus, šta je to bilo na kraju? i meni curka, luda sam više...

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

meni je bio pojacan iscjedak pred kraj trudnoce.mislim da je to normalno.

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

bambus, što je bilo?

mene muči iscjedak. sad sam 34+2, jučer je bio smeđi, obilniji, a danas žarko crveni ali skroz malo, i mali komadić ugruška kao kod menstruacije. uglavnom čitam da je normalno ali ipak se brinem.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj sleepless prvotno napisa Vidi poruku
    mene muči iscjedak. sad sam 34+2, jučer je bio smeđi, obilniji, a danas žarko crveni ali skroz malo, i mali komadić ugruška kao kod menstruacije. uglavnom čitam da je normalno ali ipak se brinem.
    Jesi bila pregledu ovih dana? Ne zelim te plasit ali da ja imam takav iscjedak javila bi se doktoru odmah, makar samo nazvala i pitala...

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Bila sam u četvrtak na pregledu, sve bilo ok. Sutra ću nazvat pa po potrebi i prošetat do dr.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Pitam te za pregled jer postoji mogucnost da ti je to upravo od pregleda, meni se to stalno dogadalo u visem stupnju trudnoce. Ali ti nazovi za svaki slucaj.

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Evo, bila ja danas kod dr., pogledala me i ništa. Nema ni traga krvi, glavica dosta nisko, ali ja zatvorena skroz. Pošto se ipak brine poslala me sutra u bolnicu da me oni vide. Kad sam došla doma opet bio crveni iscjedak. Može stvarno biti od tog raskopavanja, ja se zgrčim, a ona bez nježnosti...grrr

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ako te tjesi, ja sam danas bila na pregledu a moja ginekologica je nevjerovatno njezna i sad imam smeckasti iscjedak. Al ipak cu ju sutra nazvat da joj to prijavim.
    Posljednje uređivanje od koksy : 24.05.2011. at 21:19

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    bambus, šta je to bilo na kraju? i meni curka, luda sam više...
    bio mi jaaakkkooo pojacan iskcjedak. pa mi se nekad cinilo da mi curi plodna voda. isla sam tada na pregled u ginekolga, odmah sutra dan jer nije se smirivalo.. hvala Bogu nije bila plodna voda.
    a kad je punknu vodenjak i pocela da curi, e bome sam znala da je tada ona
    Posljednje uređivanje od bambus99 : 26.05.2011. at 01:10

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •