-
Evo, baš čitam ponovno ovaj topic i razmišljam unatrag... Ako posteljica ima veze s time kada će se osjetiti prvi pokreti, tada nije ni čudo što sam već prve pokrete registrirala u 17. tjednu jer je moja posteljica smještena straga...
Pokreti koje sada osjećam više nisu mjehurići već su prava micanja, a po pitanju ritma čini mi se da ima neku svoju logiku. Naime, za sada mi izgleda da nije jutarnji tip (bit će na tatu) i eventualno se javi kada popijem prvu i jedinu dnevnu kavu pa malo prilegnem. Ali ta jutarnja micanja su jako rijetka. Preko dana ništa, a jedina akcija odvija se predvečer. Naime, kada se umorna vratim s posla tada ručam/večeram i legnem da malo dođem k sebi. Raskomotim se, stavim ruku na trbuh i tada počinje akcija (ako je raspoložen, jer ima i po dan-dva da se ne javi
). Baš mi se u petak dogodilo da sam se jadala kako nema akcije, a onda mi je u to naše vrijeme za igru priuštio zabavu u trajanju od nekoliko minuta (naime, najčešće osjetim svega dva-tri pokreta, a ovo su bile cijele serije)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma