Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: Antiparazitni program

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno Antiparazitni program

Zanima me je li tko ovo isprobao i kakva su iskustva? Zanimaju me i mišljenja forumaša medicinske struke na ovu temu, hvala.

http://www.alternativa-za-vas.com/in...zitni-program/

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Znam da se ovaj program ne smije provoditi u trudnoći i za vrijeme dojenja, ali čisto me zanimalo - je li to stvarno potrebno ili je to samo dobra reklama? Evo, baš sada nešto zbrajam - u kolovozu 2004. sam ostala trudna i otada do danas sam imala samo 2mjeseca "lufta" od trudnoće ili dojenja. Znači, nikakva detoksikacija ne dolazi u obzir. Dvoje djece, prvo dojila 30mjeseci, onda sam za 2mjeseca zatrudnila i curku još dojim, a za koji dan će 2godine (i ni na koji način ne pokazuje da će uskoro prestati). Znam da vas ima i s puno dužim stažom, ali nije stvar u tome - baš osjećam da je mom organizmu potreban odmor. Prije sam znala postiti i tako se malo iščistiti od nakupljenih toksina (valjda; ako ništa, bolje sam se osjećala), ali sada se ništa ne usudim jer me strah da ti toksini ne završe u mlijeku, a taj moj umor i nedostatak energije mi nikako nisu dovoljan razlog za prekid dojenja. Sve nekako čekam da curka sama da neki signal... U svakom slučaju, zanima me koje metode detoksikacije su vama bile ok, čitala sam i o onoj metodi oil pulling - mućkanje sez.ili sunc.ulja u ustima pa ne znam je li ona kompatibilna s dojenjem? Nadam se da će se netko javiti s bilo kakvim iskustvom kad već nema nikoga tko je isprobao ovaj famozni antiparazitni program. Dugo sam energiju održavala zelenim kašastim sokovima, ali mi trenutno ni oni nisu dovoljni.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Nisu 90% ljudi zaraženi nekom vrstom parazita niti su svi paraziti opasni.
    Nadam se da nisi povjerovala reklami i da misliš da imaš u tijelu one parazite sa slike.
    Parazitarne bolesti su u razvijenim zemljama rijetkost.
    Ovo je čisto zaplašivanje i pljačka.
    I naravno bačenih 350kn.

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Nisu 90% ljudi zaraženi nekom vrstom parazita niti su svi paraziti opasni.
    Nadam se da nisi povjerovala reklami i da misliš da imaš u tijelu one parazite sa slike.
    Parazitarne bolesti su u razvijenim zemljama rijetkost.
    Ovo je čisto zaplašivanje i pljačka.
    I naravno bačenih 350kn.
    Iskreno, nisam se ja baš za taj "program" zakačila. Ali kako postoje razne metode čišćenja organizma, tako mi se činilo da bi se i o ovoj mogla riječ-dvije, onako informativno (zapravo me osobno zanima ovo čišćenje jetre, ovo s gorkom soli, uljem i grejpom, zvuči odvratno, ali možda je ok, nemam pojma). Nedostaje mi energije, a htjela bih se pomaknuti s mrtve točke. Nemam viška kg, redovito vježbam, ne pijem kavu, slatkiše sam skoro potpuno izbacila, ne jedem ugljikohidrate u kombinaciji s bjelančevinama, svakodnevno pijem zelene kašaste sokove, ali sam i dalje umorna (nije čudno obzirom na činjenicu da sa sinekom NIJEDNU noć nisam prespavala u komadu dok je god cicao, a tako je i s curkom, a skupilo se tu sada već 4 i pol godine, što je-je) i tragam za nečim što će mi vratiti energiju. Ponavljam, prije mi je post stvarno pomagao, baš sam se poslije njega nekako lagano osjećala.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Antiparazitni program učinkovit je u liječenju

• astme
    • alergije
    • raka
    • depresije
    • artritisa
    • srčanih bolesti
    • šećerne bolesti
    • hepatitisa
    • i mnogih drugih bolesti
    ma mojne...
    naročito kod šećerne bolesti :doh:

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Nemojte se ljutiti al di nađete te stranice ja sam odvalila od smijeha na ovo
    To je postalo moguće zbog toga, da je moderna civilizacija izgubila znanje o suptilnom (energetskom) tijelu čovjeka. Jer kravlje mlijeko upravo njeguje i hrani naše suptilno, a ne fizičko tijelo.http://www.alternativa-za-vas.com/in...jeg-mlijeka/Na ovom linku možete i pročitati što znači suptilno tijelo hahaha, poludit ćuA što se umora tiče.... dobar spavanac, odmor uz masažu, nekoliko dana odmaka od kućanskih poslova, više voća i povrća... i to je to, bar za mene

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ajme, zašto mi ne stavlja razmake?? A lijepo sam odvojila...
    ugalvnom, skuzili ste me

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Meni to nije tako smješno ako uzmem u obzir činjenicu da nauk koj to propisuje ( ayurveda) dolazi iz Indije gdje je krava sveta životinja.
    Posljednje uređivanje od sirius : 19.09.2010. at 22:29

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj mlukacin prvotno napisa Vidi poruku
    Nemojte se ljutiti al di nađete te stranice ja sam odvalila od smijeha na ovo
    To je postalo moguće zbog toga, da je moderna civilizacija izgubila znanje o suptilnom (energetskom) tijelu čovjeka. Jer kravlje mlijeko upravo njeguje i hrani naše suptilno, a ne fizičko tijelo.http://www.alternativa-za-vas.com/in...jeg-mlijeka/Na ovom linku možete i pročitati što znači suptilno tijelo hahaha, poludit ćuA što se umora tiče.... dobar spavanac, odmor uz masažu, nekoliko dana odmaka od kućanskih poslova, više voća i povrća... i to je to, bar za mene
    Kako god bilo, temu sam našla (gdje i kako-uopće nije bitno), lijepo pitala, i onda malo sarkazma i zgražanja nad njom (ili nad mojom naivnošću i neukošću, svejedno), a nitko ne čita što sam zapravo pitala, tj. skoro nitko. Mlukacin, jedan dobar spavanac bi dobro došao, ali NIŠTA ne bi promijenio, baš ništa, malena noću traži samo mene, prehrana je više-manje uravnotežena (barem tako mislim, do prije recimo dva mjeseca sam sasvim dobro funkcionirala), tako da i dalje tragam za nečim što će mi barem donekle nadoknaditi san. Nemoguće, pretpostavljam.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

san ništa legalno ne može nadomjestiti

preostaje ti uvjerit dijete da je i netko drugi dobar noću
    ili izdržat još nekoliko godina

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

meni je pomagalo ono da spavam dok beba spava, a dok je budna u maramu i udri u akciju, lupanje loncima, dućan, sve, a čim klone i ja u horizontalu- ja sam s drugim djetetom bila toliko premorena da sam se prestala buditi za dojenje . MM je umirao od smjeha jer veli da sam ja na plač u snu nešto promumljala, ugurala cicu usta i hrkanac nazad, kad bi Di pustila cicu svaka na svoju stranu i gotovo. To je bila taktika, ako joj se ne možeš oduprijeti pridruži se. Ja nisam imala šanse ukinuti noćno dojenje- Di se osipavala na sve zamjene i još mi je padala na težini, pa je svako hranjenje bil odboro došlo, makar i noćno.
    Posljednje uređivanje od pikula : 20.09.2010. at 17:31

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Freya, nije poruka bila upućena tebi nego me jednostavno stranica fascinirala... uopće nebitno... Samo nemoj misliti da sam imala namjeru tebe vrijeđati
    Štoviše znam kako ti je, imam ih troje (4 god., 3 god. i 8 mj.), tak da točno znam o čemu pričaš.... ja isto više ne znam što znači spavati i odmoriti se, ne znam kaj znači riječ dosadno i rado bi opet voljela je upoznati, imam 50kg s krevetom, podočnjaci su mi postali stalni, samo su s vremenom i pocrnili... tako da znam kak ti je, ja sto puta puknem od umora i živaca, i onda se uspijem nekako odmoriti i ponoviti sve drugi dan i tako iz dana u dan... ima onih lakših i ima onih težih.... Samo, ja sam se uspjela pomiriti s time da to nije viječno, da sam većinu toga odradila i da mi je ostala još ta bebica (bar kaj se dojenja tiče i nespavanja), ak kojim slučajem ne stigne još jedna

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj mlukacin prvotno napisa Vidi poruku
    Freya, nije poruka bila upućena tebi nego me jednostavno stranica fascinirala... uopće nebitno... Samo nemoj misliti da sam imala namjeru tebe vrijeđati
    Štoviše znam kako ti je, imam ih troje (4 god., 3 god. i 8 mj.), tak da točno znam o čemu pričaš.... ja isto više ne znam što znači spavati i odmoriti se, ne znam kaj znači riječ dosadno i rado bi opet voljela je upoznati, imam 50kg s krevetom, podočnjaci su mi postali stalni, samo su s vremenom i pocrnili... tako da znam kak ti je, ja sto puta puknem od umora i živaca, i onda se uspijem nekako odmoriti i ponoviti sve drugi dan i tako iz dana u dan... ima onih lakših i ima onih težih.... Samo, ja sam se uspjela pomiriti s time da to nije viječno, da sam većinu toga odradila i da mi je ostala još ta bebica (bar kaj se dojenja tiče i nespavanja), ak kojim slučajem ne stigne još jedna
    Ma, sve ok. Iskreno, i ja sam se pomirila s tim da to nije vječno, ali nije u tome stvar, naprosto se loše osjećam, nije to samo umor, jedna opća dezorijentiranost, i zato mi to tako teško pada. Nisam to ona stara ja, i pms mi je postao težak (3dana skoro pa kliničke depresije), baš neke čudne promjene.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

To ti je sve normalno... Evo, ja sam jučer skoro poludila... Svi sjedimo za stolom, mm, ja, klinci, moj tata i svekar... i svi nešto pričaju... Meni je počelu tutnjiti u glavi, nisam čula više priču nego iritantni žamor; došlo je da ih sve izbacim vanka na terasu skupa s klincima. Onda sam se maknula ja na terasu, malu u tišinu bar 10-15 min da se saberem na friškom zraku, bilo je malo bolje
    Nego, idi van, meni pomazu povremene kave navecer s curama... Odem 2 ili 3 puta na mjesec da se ispušem
    Obavezno se čujem s kumama u pola 10,10 navečer kad stavimo klince spavati... tek toliko da si ispričamo kak smo provele dan, da se požalimo jedna drugoj i da popričam s nekom osobom koja nisu moja djeca...
    Danas sam odlučila ne kuhati, naručit ću pizzu, jer mi se neda biti rob kuhinji i čistiti ju 6 puta dnevno a ona je stalno zmazana... i tak si olakšam, ne forsam se više, radim minimalno kaj moram taj dan makar i s tim imam toliko obaveza da se pitam kak sve to skupa uspijem...
    Želim ti puno sreće i da se čim prije nađeš i nađeš nešto gdje ćeš se ispucati i napuniti baterije...

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Hvala ti, baš si draga

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •