Znam da se ovaj program ne smije provoditi u trudnoći i za vrijeme dojenja, ali čisto me zanimalo - je li to stvarno potrebno ili je to samo dobra reklama? Evo, baš sada nešto zbrajam - u kolovozu 2004. sam ostala trudna i otada do danas sam imala samo 2mjeseca "lufta" od trudnoće ili dojenja. Znači, nikakva detoksikacija ne dolazi u obzir. Dvoje djece, prvo dojila 30mjeseci, onda sam za 2mjeseca zatrudnila i curku još dojim, a za koji dan će 2godine (i ni na koji način ne pokazuje da će uskoro prestati). Znam da vas ima i s puno dužim stažom, ali nije stvar u tome - baš osjećam da je mom organizmu potreban odmor. Prije sam znala postiti i tako se malo iščistiti od nakupljenih toksina (valjda; ako ništa, bolje sam se osjećala), ali sada se ništa ne usudim jer me strah da ti toksini ne završe u mlijeku, a taj moj umor i nedostatak energije mi nikako nisu dovoljan razlog za prekid dojenja. Sve nekako čekam da curka sama da neki signal... U svakom slučaju, zanima me koje metode detoksikacije su vama bile ok, čitala sam i o onoj metodi oil pulling - mućkanje sez.ili sunc.ulja u ustima pa ne znam je li ona kompatibilna s dojenjem? Nadam se da će se netko javiti s bilo kakvim iskustvom kad već nema nikoga tko je isprobao ovaj famozni antiparazitni program. Dugo sam energiju održavala zelenim kašastim sokovima, ali mi trenutno ni oni nisu dovoljni.