-
Znam da se ovaj program ne smije provoditi u trudnoći i za vrijeme dojenja, ali čisto me zanimalo - je li to stvarno potrebno ili je to samo dobra reklama? Evo, baš sada nešto zbrajam - u kolovozu 2004. sam ostala trudna i otada do danas sam imala samo 2mjeseca "lufta" od trudnoće ili dojenja. Znači, nikakva detoksikacija ne dolazi u obzir. Dvoje djece, prvo dojila 30mjeseci, onda sam za 2mjeseca zatrudnila i curku još dojim, a za koji dan će 2godine (i ni na koji način ne pokazuje da će uskoro prestati
). Znam da vas ima i s puno dužim stažom, ali nije stvar u tome - baš osjećam da je mom organizmu potreban odmor. Prije sam znala postiti i tako se malo iščistiti od nakupljenih toksina (valjda; ako ništa, bolje sam se osjećala), ali sada se ništa ne usudim jer me strah da ti toksini ne završe u mlijeku, a taj moj umor i nedostatak energije mi nikako nisu dovoljan razlog za prekid dojenja. Sve nekako čekam da curka sama da neki signal... U svakom slučaju, zanima me koje metode detoksikacije su vama bile ok, čitala sam i o onoj metodi oil pulling - mućkanje sez.ili sunc.ulja u ustima pa ne znam je li ona kompatibilna s dojenjem? Nadam se da će se netko javiti s bilo kakvim iskustvom kad već nema nikoga tko je isprobao ovaj famozni antiparazitni program. Dugo sam energiju održavala zelenim kašastim sokovima, ali mi trenutno ni oni nisu dovoljni.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma