Citiraj mlukacin prvotno napisa Vidi poruku
Nemojte se ljutiti al di nađete te stranice ja sam odvalila od smijeha na ovo
To je postalo moguće zbog toga, da je moderna civilizacija izgubila znanje o suptilnom (energetskom) tijelu čovjeka. Jer kravlje mlijeko upravo njeguje i hrani naše suptilno, a ne fizičko tijelo.http://www.alternativa-za-vas.com/in...jeg-mlijeka/Na ovom linku možete i pročitati što znači suptilno tijelo hahaha, poludit ćuA što se umora tiče.... dobar spavanac, odmor uz masažu, nekoliko dana odmaka od kućanskih poslova, više voća i povrća... i to je to, bar za mene
Kako god bilo, temu sam našla (gdje i kako-uopće nije bitno), lijepo pitala, i onda malo sarkazma i zgražanja nad njom (ili nad mojom naivnošću i neukošću, svejedno), a nitko ne čita što sam zapravo pitala, tj. skoro nitko. Mlukacin, jedan dobar spavanac bi dobro došao, ali NIŠTA ne bi promijenio, baš ništa, malena noću traži samo mene, prehrana je više-manje uravnotežena (barem tako mislim, do prije recimo dva mjeseca sam sasvim dobro funkcionirala), tako da i dalje tragam za nečim što će mi barem donekle nadoknaditi san. Nemoguće, pretpostavljam.