To ti je sve normalno... Evo, ja sam jučer skoro poludila... Svi sjedimo za stolom, mm, ja, klinci, moj tata i svekar... i svi nešto pričaju... Meni je počelu tutnjiti u glavi, nisam čula više priču nego iritantni žamor; došlo je da ih sve izbacim vanka na terasu skupa s klincima. Onda sam se maknula ja na terasu, malu u tišinu bar 10-15 min da se saberem na friškom zraku, bilo je malo bolje
Nego, idi van, meni pomazu povremene kave navecer s curama... Odem 2 ili 3 puta na mjesec da se ispušem
Obavezno se čujem s kumama u pola 10,10 navečer kad stavimo klince spavati... tek toliko da si ispričamo kak smo provele dan, da se požalimo jedna drugoj i da popričam s nekom osobom koja nisu moja djeca...
Danas sam odlučila ne kuhati, naručit ću pizzu, jer mi se neda biti rob kuhinji i čistiti ju 6 puta dnevno a ona je stalno zmazana... i tak si olakšam, ne forsam se više, radim minimalno kaj moram taj dan makar i s tim imam toliko obaveza da se pitam kak sve to skupa uspijem...
Želim ti puno sreće i da se čim prije nađeš i nađeš nešto gdje ćeš se ispucati i napuniti baterije...