-
-
ja ti neću bit od neke pomoći, ali čisto da imaš i neko drugo iskustvo. ne znam koliko je tvoja slatkica stara, ali moj kosta spava dio noći u kinderbetu, a dio s nama. tako je zadnjih mjesec dana. prije je stalno spavao s nama. jednostavno drugačije nije mogao spavati. sada ga navečer uspavam (dojenje+nošenje) i spustim u kinderbet. često se budi, svakih sat, možda 1,5 sat pa kad ja onemoćam od stalnog dizanja i ponavljanja tog rituala stavljam ga s nama u krevet. čim završi kod nas puno bolje spava, ali ja kao radim na odvikavanju od zajedničkog spavanja. probaj tako. što se dojenja tiče - kažem ne znam koliko je stara, ali ja se u pon vraćam na posao (kosta u subotu navršava 9 mjeseci) i dojim ga i dalje. nisam ga ni pokušala odviknuti, ali na moju sreću on je zadnjih tjedan dana smanjio broj podoja na 4-5 tijekom dana. ostalo je dohrana (kruta hrana). budući da radim blizu planiram ga dolaziti nasisati kad će biti potrebno, a vjerujem da će i to smanjiti jer me neće biti u vidokrugu. eto, ne znam jedete li krutu hranu, ali probaj s tim pa da je dojiš ujutro navečer, odnosno kad se vratiš s posla
-
Stara je 14mj i problem je što ju nesmijem uzeti u ruke a da ona ne čupa sisu van iz majice.u svako vrijeme na svakom mjestu.I ja nju uspavam na sisi,spustim u kinderbet,ali se ona ubrzo probudi pa opet zaspe na sisi,opet u kinderbet pa se oko 3h probudi i ostane kod nas u krevetu jer budem toliko umorna da ju nemam snage opet vraćati u kinderbet
-
[COLOR="rgb(153, 50, 204)"]ajmo žemske gdje ste[/COLOR]
-
http://forum.roda.hr/threads/15244-P...im-pročitajte!
ovdje ima hrpa linkova, između ostalih i o spavanju. pogledaj, možda nađeš nešto što će ti pomoći.
-
-
mislim da se to svi roditelji pitaju, ali eto - oni od nekud uvijek izvuku snagu
)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma