Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Sve ukazuje na trudnoću ali...

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno Sve ukazuje na trudnoću ali...

Drage cure,
    molim vas malu pomoć. Kako inače imam duži ciklus bila sam 2.9. kod ginekologa (m sam imala 14.8.) da me pregleda ultrazvučno i rekao mi je da su mi za 4-5 dana plodni dani... Od 2.9. na dalje svaki drugi dan smo imali spolni odnos. Zadnjih 5 dana imam temperaturu 37, danas čak 37.3, vide mi se vene na grudima i neke izrasline oko bradavica kao prištići, sva sam napuhnuta i osjećam se jako iscrpljeno. Jutros sam povratila kad sam popila čaj. Nakon toga sam napravila test ali negativan je. Ali budući da su mi plodni dani 18-24 dan ciklusa (kako mi je rekao ginekolog) ja iduću mjesečnicu trebam dobit tek oko 1.10. tako da je i bilo rano za test.... Mislila sam otići po uputnicu za vadit betu, što mislite?! Hvala vam!!!

Bipsić avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

da, za test je još rano a i ne mora biti pouzdan (meni je recimo pokazao da nisam trudna a bila sam), tak da ti je najsigurnije izvadit betu ako si baš tak jako nestrpljiva...

anyway, skužila sam da želiš trudnoću, i ja ti to od srca želim!

vjestica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

i za betu je prerano
    sačekaj dan očekivane menstruacije pa onda uradi test ili betu
    sretno

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Hvala ti Bipsić, planirali smo je, i jedva čekamo! Vještice misliš da je rano? Rekla sam dr. opće prakse sve ove datume a on me šalje sutra.... čitam da su ovo oko bradavica neke Montomeryjeve žlijezde?! Jesu li one znak trudnoće? Neznam što da radim....idem ujutro izvadit tu betu ali ću im reći da mi je dugačak ciklus

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Nadam se da si trudna, imaš puno znakova, a ne " umišljenih " simptoma. Strpi se malo, pa još jedan testić, ja nebi vadila bete i zamarala se brojkama. Ako si trudna i test ćee pokazat.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj mihim prvotno napisa Vidi poruku
    Nadam se da si trudna, imaš puno znakova, a ne " umišljenih " simptoma. Strpi se malo, pa još jedan testić, ja nebi vadila bete i zamarala se brojkama. Ako si trudna i test ćee pokazat.

To sam i ja večeras skužila ali.....već sam uzela uputnicu popodne, dr mi ju je sama dala kada je čula za temp i simptome, pa kad je već imam otići ću....javim vam ujutro kad dođem doma....

Bipsić avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

i? kaj veli beta?

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj Bipsić prvotno napisa Vidi poruku
    i? kaj veli beta?

Beta HCG = 0.100 a mengu trebam dobit tek oko 1.10. Neznam više šta da mislim....ako se svaki dan povećeva duplo do tad bi mogla narast?? Ne kužim se u to, molim pomoć! Znači zadnja menga 14.8., plodni dani oko 7.9., iduća menga za 2 tjedna a beta je 0.100 i imam neke prištiće oko bradavica i temp 37 stalno....jednom sam povratila.... Hvala cure!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •