Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: umišljena bol?!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno umišljena bol?!

Ovako, stvarno ne znam hoću li dobro prenijeti što se događa, ali da sam, pomalo, zbunjena, jesam.

Niame, najmlađa curka od 2,5g., imala je već dva slučaja tog nečeg.
    Prije 2 tjedna, pretpostavljam, joj je utrnula nogica, malo je šepala, žalila se da ju boli, kratko vrijeme još hodala na nju i onda stop. urlala bi čim bi stala na nogu, vikala da ne može hodat i tako cijelo popodne. kako smo drugi dan išli na put, odvela sa ju pedijatrici koja je potvrdila da se na oko ništa ne vidi i predložila da prespavamo pa vidimo što dalje. ujutro, kao da ničeg nije bilo. moram napomenut da smo joj nogicu, u fazi, sjedenja testirali-i sve se činilo ok.

sličan slučaj i danas-samo je ruka u pitanju-kao zapela za trenirkicu i jako ju boli, štedi ju, ne uzima ništa njome, urla tj. plače čim ju pokušamo pomaknut. svako to plakanje (i ono prije i danas) popraćeno je ogromnim suzama. uz protivljenje, izašla je van i sad se najnormalnije vozi na biciklu.

pitanje-što je to??????

u njenom životu nema bitnijih promjena, pažnje dobiva dovoljno i ja ne znam sa čime bih ovo povezala.

ima li sličnih slučajeva??

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Jel imala nedavno neku virozu? Za ruku ne znam, ali znam da se kod malih neretko desava da posle viroze imaju "kijavicu kuka"(direktan prevod sa nemackog). Znam decu koja su to imala(potpuno je bezazleno) i zvuci kao ovo sto opisujes.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

u periodu s nogicom ne, ali je dan iza počela pokazivat znakove urinoinfekta-koji je potvrđen nakon par dana.

inače, spomenula sam problem s nogom nefrologici i ona to nije povezala (barem ne naglas).

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Možda nju boli nešto drugo. Ne vjerujem da bi izmislila. Vito je kad bi mu iskočila hidrokela (testis) uvijek plakao da ga boli trbuh i pokazivao na trbuh, a svi su me lječnici uvjeravali da to uopče ne boli, a pogotovo ne u predjelu trbuha.

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Val, prati i dalje ako se bude što događalo, možda noću ili sl.
    Mi smo na takvim i mnogo gorim problemima pa stvarno mogu reći ako nije oko, nos, grlo već 'samo noga'
    puno se manje pažnje tome posvećuje, a može biti stvarno sve i svašta.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj oka prvotno napisa Vidi poruku
    Val, prati i dalje ako se bude što događalo, možda noću ili sl.
    Mi smo na takvim i mnogo gorim problemima pa stvarno mogu reći ako nije oko, nos, grlo već 'samo noga'
    puno se manje pažnje tome posvećuje, a može biti stvarno sve i svašta.
    ma znam, zato sam i pitala, da ne bi ispalo da se nešto, ispod površine, skriva.

inače, jučer je konstatirala da ju je ruka prestala bolit kad je obukla majicu dugih rukava. no comment.

a, kako je ona malo razmažena (vjerujte da je iz (ne)opravdanih razloga) mislim da je jučer tražila pažnju.
    naime, stariji dvojac je jučer cijepljen i još u nekim sitnijim problemima, ja bolesna, pa je ona, možda, malo bila na margini.
    pretpostavljam da je to bio vid traženja pažnje ( i maženja).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •