Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Porodiljni dopust i službeno putovanje

luce st avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno Porodiljni dopust i službeno putovanje

Zanima me da li je moguće tijekom porodiljnog dopusta (npr. kad djete ima 3-4 mjeseca) otvoriti putni nalog i poći na službeni put na npr. 7 dana (kongres i sl.)? Kako je to regulirano?

Hvala puno

lukab avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ja mislim da ne...

natilalimaci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

ja upravo to napravila; zapravo putni nalog mi otvorila institucija za koju sam obavila kratki poslić - a na porodiljnom sam.

Kako zakon gleda na to? Imali netko tko zna što zakon veli o tome da se radi ugovor o djelu za vrijeme porodiljnoga?

lukab avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj natilalimaci prvotno napisa Vidi poruku
    ja upravo to napravila; zapravo putni nalog mi otvorila institucija za koju sam obavila kratki poslić - a na porodiljnom sam.

Kako zakon gleda na to? Imali netko tko zna što zakon veli o tome da se radi ugovor o djelu za vrijeme porodiljnoga?
    to je drugo... ako si na porodiljnom u jednoj firmi a druga ti daje ugovor o djelu i na temelju njega putni nalog - to ne vidim razloga zašto se ne bi smjelo... ali baš da ti firma u kojoj si na porodiljnom otvara putni nalog za vrijeme tog porodiljnog - čisto sumnjam...
    ovo govorim iz neke svoje logike i malo iskustva kojeg imam u tim zakonsko-pravnim vodama... naravno, bolje bi bilo da ti se neki stručnjak javi

natilalimaci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

a valjda neće biti nekih komplikacija. uskok ovih dana nešto jako vrijedno radi

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •