-
isle smo ja i prijateljica isto tako., nas dvije i dvoje djece - svi razlicita prezimena., samo nas su pitali cija su djeca? rekli smo nasa, nasmijali se i onda su nas pustili da prodjemo.
samo ja bi cak volila da to bude na neki nacin pravno bolje regulirano, jer to znaci da bilo tko moze prevesti moje dijete preko granice.
znam da puno ljudi o tome ne razmislja.., ali ja sam dozivjela to da mi je nepoznata osoba prijetila da ce mi uzeti dijete i sama pomisao na to da bi i taj netko mogao, bas kao i ja sa drugim prezimenom, moje dijete nesmetano prevesti preko granice me dovela do ludila!
ja sam definitivno za rigorozne mjere i kontrole, pogotovo pri prelasku granice!
ali to nije bila poanta proslog posta
nema veze.. eto, samo da znate da zivimo u svijetu gdje se otmice, ucjene i prijetnje uistinu desavaju., i to ne uvijek nekom drugom..
i zato: volite svoju djecu i pazite ih, i pobrinite sa da ( iako imate drugacije prezime ) cijela vasa okolina - vrtic, skola, susjedi- ZNAJU koje je vase prezime i kome smiju dati vase dijete
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma