Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: kakav lanac za bicikl je dobar?

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno kakav lanac za bicikl je dobar?

i. je imao namjeru ici biciklom u skolu, ali mu vise nije to opcija jer je neki dan nakon nastave skuzio da je bicikl otkljucan

imamo dva lanca, oba su s normalnim kljucem
    taj dan je nosio onaj kojim mm svakodnevno vezuje svoj bicikl na poslu
    ali ocito djeca bolje znaju
    ovi ocito nisu imali namjeru ukrasti, a i ne mozes ukrasti pred skolom nesto ali sad je njega frka da ne ostane bez bmx-a

koji su lanci bolji, oni s brojevima ili ovi s kljucem? i kakvim?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Mi smo nedavno sinu kupili lanac (obicni, u Sumoopskrbi) s karikama otprilike 5x4 cm. Ne znam kako da to opisem, fest debeli lanac, duljina 60 cm. To je kostalo oko 4-5 kn.

Kupili smo i lokot sa kljucem koji izgleda kao kljuc protuprovalnih vrata - nema zupce nego one utore/bradavice. Kostalo je 20 kn - lokot + 4 kljuca, mozda i pet, ne znam. Jest kineski, ali nije ni bilo drugih.

U ponudi imaju i onaj obruc (fiksni, nesavitljivi) s kljucevima, bas za bicikle, to kosta 56 kn. Isto je dobro, ali nas sin je odabrao lanac + lokot da moze po potrebi zavezati bicikl za lampu ili drvo.

Ranije je zakljucavao bicikl onim obrucem sa sifrom, ali to je jako lako provaliti (mislim na ovaj nas stari, unatoc podmazivanju te brojke zapinju i nije tesko "napipati" pravu kombinaciju).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •