Molim pomoć. Mališa mi im 4 mj. i 8 kg pa budući da je već prilično naguran u AS koju sada koristimo (Bebe confort Creatis) htjela bih kupiti neku kombiniranu jer nije još za kategoriju 1 a i htjela bih da se što duže vozi obrnuto od smjera vožnje.
No kod svih na koje sam do sada naletjela preporuka je da se dijete u tom položaju vozi do 9 ili 10 kg a kada pređe tu kilažu, AS se okreće u smjeru vožnje. Budući da je moj malac krupna beba i da bi lako mogao uhvatiti preko 10 kg prije napunjenih 9 mj. i prije nego se počne podizati na noge, ne znam što da radim. BeSafe jedini imaju AS u kojem se dijete može voziti obrnuto od smjera vožnje sve do 18 kg, ali 4k kn mi je ipak malo too much. Bebe confort ima neka dva modela ali ne znam gdje ih ima za kupiti kod nas, TL ih više ne drži a trebala bih ih ipak prvo isprobati i vidjeti koji model bolje paše u moj auto.
Ako zna itko za kombiniranu AS koja se može koristiti obrnuto barem do 13 kg, koja je sigurna i nije preko 2500 kn ili gdje mogu kupiti bebe confort molim, javite!