-
Slažem se sa Danči i rvukovi.
I u zadnjem ciklusu sam koristila femaru i nisam niti malo zabrinuta. Ostanem li trudna i pojave li se kakvi problemi, nekako, ne vjerujem da će ijedan lijek propisan od doktora biti uzrok. Da femaru uzimam u velikim količinama možda bi bila zabrinuta, jasno, ali ovako....
Prije prve ture dosta sam vremena provela surfajući i proučavajući sve o lijeku. Došla sam spremna kod gore prozvanog doka i raspitala se o svemu što me muči. Njegova saznanja iz nekih stručnih radova koji nisu obavezno stavljena na internet je da svaka kemija može škodit plodu jednako kao femara. Naravno da nam nitko ne može jamčit da će postupak uopće uspjet, a kamoli da ćemo sve dogurat do kraja.... ali kada mi je jamčio da ova količina femare me neće "ubit", a ni moju bebu.... još potencijalnu.... povjerovala sam mu. Ipak je na njemu odgovornost i za naše zdravlje i zna nešto malo više o medicini od nas bez obzira koliko se futrale znanjem. Osim toga.... ja sam jedna od onih kojima je taj doktor izrazito drag bez obzira što zna biti malo grublji. Jednostavno ne uzimam srcu jer znam da ne misli ništa loše.... a i dopušta meni da mu svašta kažem.
Zanošenje da pročitavši neki članak s interneta ili u novinama sve znamo o medicini je čisti promašaj.
Ali u svakom slučaju.... ako itko ima sumnje vezano uz bilo koji lijek ne treba ga uzimat. Ja naprotiv, imam sumnje vezano uz sve ove kemije kojima se punimo.... pa se trudim izabrat što manje zlo.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma