dakle ovakootac djeteta i ja smo bili u vanbračnoj zajednici u kojoj je rođeno djete.zbog nasilja u obitelji došlo je do prekida te zajednice i kasnije rastave i parnice za skrbništvo.i to smo riješili,no uz to je i otac dobio godinu dana uvijetne i psihosocijalnog tretmana.i tu sve zapravo počinje...
dotičan na to neide,svaki dan sve više pije, zove u gluho doba noći,vrijeđa,stalno nam je ispred ulaza u zgradu,dolazi kad god hoće a ne onako kako piše u presudi.obračala sam se Centru zbog togai ukazivala da komunikacija oca djeteta i mene ne funkcionira te ih molila za pomoć oko toga i da se provijeri da li je krenuo na psihosocijalni tretman koji mu je uvijet.iz centra su me slalai od vrata do vrata jer se nezna tko je zadužen za njega u centru.na svaku moju pritužbu na njega zvani smo na razgovor na kojem se nije pojavljivao.ali zato čim je dotičan im javio da mu niam dopustila da vidi dijete(jer naime viđa dijete vani na otvorenom jer zbog prošlosti više neželim bit na samo s njime),a taj dan je padala kiša , se Centar probudio,dijete i ja stavljeni godinu dana pod nazor8jer im je dosta našeg prepucavanja),a on i dalje radi što hoće,kad i gdje hoče.a vezano uz moje prijave nitko ništa nije poduzeo.i onda ti imaj imalo pameti i znaj komu se više obratiti jer koga god pitaš svi govore da nisu za to zaduženi,a iz centra im je uvijek isti odgovot -"GOSPOĐO TO JE NAŽALOST DJETETOV OTAC I VI STE GA IZABRALI PA KAKAV JE DA JE I DJETE ĆE GA TAKVOG ONDA I PAMTIT".Sva sreča da je moja curica još mala-ima 14 mjeseci pa nije toga svijesna...
jel bi mi mogao netko savjetovati komu se još mogu obratiti,osim u centar.Hvala