-
Dijeta za PCOS
Drage forumašice/i,
ima li itko od vas nekakvu dijetu za PCOS? Ove linkove s Rodinog sajta sam pročitala, tražim nešto baš u obliku ono tjedno se smije toliko i toliko. To je za jednu moju prijateljicu, koliko shvaćam, ne planira sad trudnoću, želila bi se riješiti kilaže.
Unaprijed hvala svima!
-
Najbolja stvar je ishrana po Montignacu. Licno sam s njom smrsala jako puno i ovulacije su same dosle i menstr. ciklus se skroz sredio. Bazira se na sortiranju namirnica po gikemijskom indexu.
pusa
-
ja sam totalno promijenila način prehrane, što znači izbacila sam sve slatko, sokove, junk food i sl., počela sa mliječnim proizvodima s manje masnoće (light), uvela dosta lisnatog povrća, voća (najviše jabuke, ono slađe uglavnom izbacila), puretina, piletina i mnogo kretanja i rezultat je u mom potpisu i po kilaži i po bebici!!!!
puno sreće i strpljenja želim prijateljici!!
Posljednje uređivanje od Blekonja : 17.09.2010. at 22:00
-
Ja isto glasam za Montignaca, provjereno definitivno! Prvi put sam zatudnila uz pomoć methformina a sada ništa nego Montignac i ciklusi se popravili ja zatrudnila a uz to sam još i dojila R.
Posljednje uređivanje od nerina : 18.09.2010. at 13:09
-
Hvala vam! Može li se metformin piti i ako se ne planira trudnoća? Tj., je li ga ginići prepisuju i ako se ne planira trudnoća?
-
ja ga pijem non stop, pun mi ga je kufer.
-
ja sam ga isto pila, ma valjda tri godine...zatrudnila, pila ga cijelu trudnoću, onog trena kad sam rodila sam prestala, isto mi ga bila puna kapa, koliko puta sam samo zaboravila da li sam ga popila ili ne....3 puta dnevno sam ga gutala, ali pomoglo je, moji jajnici predivni, a prije toga katastrofa, ciste, ciklusi neredoviti, lice uništeno
-
e pa da i metformin sam skroz zaboravila!!!! i ja sam pila metformin, ali mi ga ukinuli malo nakon što sam zatrudnila, pila sam ga par godina (ne znam koliko točno) i uvjerena sam da sam uz njega i promjenu prehrane uspjela smršavjeti i zatrudniti što ne mora biti pravilo, ali mislim da je meni pomogao!!!!
Posljednje uređivanje od Blekonja : 18.09.2010. at 16:04
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma