pitam, a bojim se odgovora: jel taj pekač samo za disciplinirane domacice?
sinoc ga kupila, sinoc stavila prvi kruh i zaspala , stradala je samo kora koja je ispala debeela i tvrda.
a ovo danas, toliko sam stvari pogrijesila da me strah proviriti u prozorcic. prvo sam trazila mijesalicu posvuda i onda mi je palo na pamet - da nije mozda u tom sinocnjem kruhu (sva sreca, moglo je biti u smecu). pa sam onda napravila smjesu. pa mi se cinila presuha. pa dodala tekucine pa mi se cinila premokra. pa sam se mislila - kad ubacim kukuruz iz konzerve, ubacit cu i malo gustina pa jos jedno mijesanje nabrzaka. ali - on poceo peci a da me nije pitao.
pa sam ga iskljucila i hladila i onda isula konzervu kukuruza unutra a da ga nisam procijedila. pa onda dodala jos brasna. pa se to opet mijsalo pa dizalo i evo se sad pece a ja cu vjerojatno opet zaspati.
moze li jedan kruh to podnijeti?