-
I mi kupili pekač Bomman... :D
MM je oduševljen s našim kruhom (ali i sam kaže da je to možda zato jer je naš).. hrskava je korica... ali nekako mi je vlažan iznutra! Vlažan je kao beskvasni kruhovi! I to bi u tom slučaju bilo ok... da ne korisim kvasac (suhi, digo).. ali u ovom mi se ne sviđa.
PReviše vode? Ili?
PRogram je bio normal, sve smo natrpali navečer, ujutro nas čekao topli kruh. Recept neki njihov... još nisam probala ove vaše. I da.. 2 puta smo već pekli i ista stvar se događa svaki put.
Evo slike pa pokušajte dijagnosticirati problem njegove vlažnosti i prenapuhnutosti (ok, previše kvasca je taj dio valjda).. i zašto nakon što se jako digne, kasnije ulegne?
Kruh
Kruh-close up
Hvala.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma