Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Koji probiotik?

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno Koji probiotik?

Eto nas treći put u malo više od mjesec dana na antibiotiku
    Imate li preporuku za probiotik ili je svejedno koji ćemo?

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

nama je pedijatrica preporucila prolife suspenziju. to mozes djetetu uliti u pice koje voli ili u vodu.
    dobar je.

mio-mao avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

i mi smo koristili ProLife... kad napraviš suspenziju, možeš joj dati da popije iz te male bočice! Mojim klincima je bilo fino i slatkasto i pocuclali bi za čas !

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ma siroto dijete se veseli čim ja izvadim nešto što liči na bilo kakav lijek koliko ih se napila u zadnje vrijeme, neće biti problema oko okusa

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Imaš na Kukuljevićevom trgu u Španskom trgovinu s probiotičkim pripravcima, ima i rađenih na mlijeku, sojinom i sličnom mlijeku, na voćnim sokovima, pa se možeš i tamo uživo raspitati kad se vraćaš s posla Ne mogu se sad sjetiti kak se zovu, imaju i internet stranicu. Ako se sjetim ili ako nađem topic u kojem se razgovaralo o tome, javim ti.

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Našla sam, evo pogledaj ovdje, imaju ti i na sokovima, mrkva, kupina, mislim da je bila i cikla, uglavnom, blizu su ti, pa ti je mislim zgodno otići tamo se raspitati i uzeti maleckoj nešto da joj nakon antibiotika popravi stanje u organizmu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •