Prvi put sam na forumu, i tražim pomoć! Moja cura ima 15 mjeseci. Ja ne radim, i većinu dana sam sama s njom jer MM dosta radi.
Uglavnom imam problem što se cura neće sama igrati! Još je najbolja ujutro, doručkuje, odnesem je u njezinu sobu, malo se poigramo i onda ju ostavim jer imam posla kojeg moram obaviti a sve na kraju završi plačem i nestrpljenjem jer mi se objesi za nogu i jednostavno mora biti po njezinom. A ja ne mogu cijeli dan s njom biti u sobi i igrati se.
Pokušavam nabaviti lego kocke ali trenutno nema zaliha u cijeloj Hrvatskoj, pretpostavljam da bi joj se to moglo svidjeti jer strašno voli rad s rukama, kad nešto mora slagati, pipkati i tako. Sve druge igračke koje postoje samo su kratkotrajna zabava i doslovno joj na licu vidim da joj je dosadno.
Sad je i prohodala ali još traži pomoć pa je i zbog toga nervozna, padne pa se ne može ustati.
Inače je jako sretna i nasmijana, izađemo u šetnju kad god možemo, radim sve i svašta da joj ugodim ali eto ja danas nisam stigla ni opranu robu stavit sušit, doslovno je vrištala dok ja to sve nisam posložila i uzela ju za ruku.
A tu je onda i drugi problem. Što napraviti u situaciji kad dijete vrišti i plače a u tom tenutku ne smije biti po njihovom? Da li ju pustiti da plače pa će proći nervoza ili?