-
ja ću danas prvi put u životu raditi leću (zelenu iz Konzuma) s junetinom, jer se mala "guši" u vrtiću s njom........e sad...
mama ju je radila neki dan ali ne s junetinom već s kobasicama ili suhim mesom
rekla je da leću odkuham u jednoj ili dvije vode, da ne moram ostavit leću preko noći u vodi već da je operem par puta....ja sam ju sad ipak malo stavila u vodu...i dalje pripremam kao svako varivo ili grah........tako mi je rekao i jedan kuhar iz vrtića........
ali mene sad muči to hoće li to biti fino s junetinom.......ja ću je narazat na kockice pa prepržit na maslinovom ulju te dodati kapulu, mrkvu, celera i krumpir i na kraju odkuhanu leću..........
razmišljam samo dal da stavim komadiće paradajiza ili ne........
problem mi je što ja leću nisam nikad ni jela, pa neznam ni kakav okus mora imati i kako znam da je gotova?
Posljednje uređivanje od ivana zg : 26.01.2011. at 10:01
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma