-
Ponovo u pelenu?
Dječak star 3 ipo godine.
Bez pelena je gotovo godinu ipo dana.
Tu je i jedna mama kojoj je već puna kapa pranja posteljine (ponekad iz jedne noći i po 4-6 plahti - što mali, dječji krevetić, što s velikog jer i tamo provede dio noći..deke i pokrivače da i ne spominjemo...)
Obično je ovako:
- spavanje oko 22 sata, prije toga se, dakako, piški
- budim ga da piški oko ponoć
- i ponovo eventualno (ako sam među budnima) oko 2 u noći.
dakle, svaku dva sata buđenje tijekom noći.
ponekad se desi, no često i ne, da onda izdrži do jutra..negdje do, recimo, 7 ili 8 sati.
iskreno, sita sam popišane posteljine i mislim dal da ipak stavim pelenu preko noći.
a što s regresom u tom slučaju? ponovno stavljanje pelene djetetu koje je nije nosilo godinu i pol dana? može li se to nekako i drugačije psihički manifestirati ili pak konkretno riješiti...?
dugo me već ovo sve muči, no nisam ga baš zbog tog regresa stavljala ponovo u pelenu...al sita sam više popišane posteljine, mokrih piđama, guma, pranja madraca i sl...svaka noć je kao neka "utrka" tko će prije - ja ili pišaka.i da, bila sam jako strpljiva - to traje već godinu dana (od kada je krenuo u vrtić - prije toga bi se normalno probudio, popiškio i nastavio spavati. u vrtiću su mislili da je to reakcija na novu sredinu, odbijanje...no trebalo je već odavno proći - godina dana je u pitanju
)
Posljednje uređivanje od .kala. : 27.09.2010. at 19:52
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma