-
Mislim, moja socijalka, tu je, pojavljivala sam joj se da zna da postojim, za neke uputnice dok sam se liječila državno, za kiretažu, porod i tako, nije da me nije nikad vidila, ali ja sam i operacije obavljala privatno, jer je jednostavno preteško sto tih stvari uskladit, dobro, ovdje su se i moderatori krstili na operacije privatno, ali to je smjer u kojem se medicina u Hrvatskoj kreće. Neko vrijeme je bila i borba što od uputnica mogu, a što ne, onda su mi tu na Rodi linkali pravilnike, pa sam slala mužda da se s njom razgovara, pa je bidna žena zvala HZZO, pa su je tamo upućivali od jedne do druge osobe, ko to može pratit, kod nas su neke stvari ko dionice na burzi, jedan dan ovako, ovaj zakon, drugi dan onako, onaj zakon. Opet smo se negdje našle.
Jednostavno, teško je to sve obavljat državno, previše je radno-intenzivno, mislim... to su često doslovno godine i mjeseci folikulometrija. Sretno!
Ono što ti želim poručiti je da se bojim da ginekolog/ica socijalna kakvu tražiš - ne postoji u Republici Hrvatskoj, kako je izvan RH, to ne znam. Znam da u Americi UZV-ove rade tehničari, a npr. jedan košta oko 1.000 kn, kako je u bližoj okolini - ne znam, ali irelevantno ti je, osim ako nemaš neko dvojno državljanstvo.
Posljednje uređivanje od ina33 : 01.02.2012. at 15:32
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma