-
igračka vlak
Malac od 4 godine je opet zaželio vlak. Imamo doma već tri, od kojih je dva odmah strgao, a jedan drveni se dobro drži ali bi on novi.
Da li znate za nekakav vlak dobre kvalitete koji se neće odmah raspasti?
Veli mi kolegica da je njen dečko imao jedan od slovenske Mehanotehne i taj se dobro držao, ali ga nemrem nigdje naći.
-
Osoblje foruma
mi smo potrosili srammezbrojitikoliko kuna na tomyev vlak, stanice, nadvoznjake, skretnice, tunele.
vlak je na baterije, kombinira se i sa cestama i auticima na baterije, stvarno je super, ali nazalost, odavno nisam vidjela dijelove za nadogradnju.
sad nam je slozeno na ormaru, ali kad skinemo i stavimo po podu, bude nekih metar i po sa tri metra raznih pruga.
-
meni su dobri oni drveni vlakovi s drvenim tracnicama i magneticima na krajovima vagona u obliku kuglica - proizvodjac BRIO
npr:
http://www.toysdirecttoyourdoor.co.u...briotrain.html
mislim da je bio stand za takve igracke na interliberu ali se ne sijecam gdje se nalazi ducan u ZG niti kako se ducan zove.
-
-
Zoila, imamo drveni iz IKEE i taj mu je super, al hoće novi.
Cure, gdje se kupuju ti Tomyjevi? Da ne ispadnem totalna neznalica u dućanu.
-
Osoblje foruma
-
drveni iz ikee imamo i mi, nedavno smo dobili jos jedan i sad je jos bolji. mogu se kupovati i nadogradnje, jos vagoncica i jos tunela i tracnica
-
Je li to isto što i Thomas?
Samo ću napisati da smo u petak bili u Toysu, ali još onda je htio tramvaj (i kupili smo ga). I sada hoće vlak.
Isto je bilo i prošle godine: htio je kamion za smeće, mi se ubili tražeći, našli, kupili i onda je htio nešto drugo.
-
Osoblje foruma
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma