-
jedna veća druga manja
dakle, uvijek sam nosila tricu. u trudnoći sam se prebacila na četvorku i ostala do sada. obe sise su mi uvijek bile iste. međutim, od prije desetak dana, primjetila sam da mi je lijeva veća, u njoj ima više mlijeka, uvijek iz nje šprica mlijeko. m. podjednako voli obje sise, dajem mu i jednu i drugu, ali ova lijeva je primjetno veća. hoće li se to promijeniti nakon što prestanem dojiti.
btw, mojoj sestri je nakon dojenja (sada mala ima 4 godine) ostala jedna velika, druga mala, i bas ruzno izgleda. zapravo smijesno
.
-
Osoblje foruma
moguće je, a to nije rijedak slučaj, da su ti u jednoj dojci mliječni kanalići prohodniji, da se efikasnije prazni... zbog toga dolazi do nesrazmjera u veličini...
nažalost, nitko ne može znati kako će to izgledati po prestanku dojenja...
jedina utjeha su kojekakvi "čarobni grudnjaci" koji rješavaju kojekakve probleme vezane uz veličinu dojki.
-
Meni je u lijevoj isto više mlijeka nego u desnoj, ali nasreću nema vidljive razliku u veličini ljeve i desne. Samo su mi se malo spustile....
-
Ja sam iz trice "skočila" na peticu, koja mi je bila isto malo tijesna...
Uglavnom, dogodolo se kako se dogodilo, pa je većinom cicala iz lijeve, koja je bila duplo veća od desne. Sad nakon prestanka dojenja, počele su se povlačiti u se, i čini mi se da to dolazi na svoje staro. Čak se ni ne primjeti neka razlika u veličini.
-
Meni je oduvijek (od puberteta) lijeva veca od desne. Prije trudnoce sam nosila kosarice D ili E (ako bih nasla). Tijekom trudnoce su sise narasle pa sam morala poceti narucivati grudnjake preko Interneta - kosarice J (jer u Hrvatskoj nema tih velicina
).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma