-
Ja se svako malo ulogujem, ali me posle par minuta trazi ili mali ili veliki sin, pa nikako da procitam i odgovorim.
Kod nas je situacija sledeca: juce sam mu,pored 40ak ml izdojenog mog mleka (iz sike koju odbija) morala dodati dva puta adaptirano, jednom 60ml, a drugi put 90.. Jednostavno, kako dan odmice njegovo efektivno sisanje (tj gutanje) je sve krace, a sve vise sisa na prazno(tj. ne guta), podoji se zavrsavaju tako sto se ili uspava na siki, pa se posle 10ak min probudi i u plac, ili pocne da place i protestuje dok siki.
On spava od 23 do cca 5 ujutru i tada kad se probudi je sve ok: sika je puna, on lepo siki i zaspi posle toga, sledeca dva podoja budu na cca 2 - 2.5 sata i to bude ok, ali posle toga kao da se sika sve manje puni. Stvarno ne znam zasto to? U poslednjih nedelju dana, od kada je skroz presao na jednu stranu, maltene od 2-3 sata pa sve dok uvece ne zaspi sisa na pola sata-sat i mislila sam da ce to podstaci proizvodnju, ali do toga kao da ne dolazi.
Dudu ne koristi, ovih dana sam mu moje mleko davala na kasicicu, juce sam adaptirano na flasicu sa najmanjom rupicom.
Probam ja ponekad da skinem sesirice, nekad pruhvati, nekad ne. One tekstove o koriscenu sesirica sam citala jos u trudnoci jer sam zbog predhodnog iskustva znala da cu morati da ih koristim, trudim se da ih lepo namestim tj. da ih on lepo prihvati ustima.
Stvarno se osecam kao neka feler-majka: ne mogu da dojim bez dodatne opreme, ne mogu da dojim na obe sike i sad na kraju ne mogu samo da dojim vec moram i dodavati vestacko
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma