Pokazuje rezultate 1 do 41 od 41

Tema: istarska / jesenska kavica

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno istarska / jesenska kavica

eko drage moje "istrijanke" pucajte sa prijedlozima...

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Juhuhuhuhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuu! Je prerano petak popodne?

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj Snekica prvotno napisa Vidi poruku
    Juhuhuhuhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuu! Je prerano petak popodne?
    Ma šta prerano?!?! Ja bi DANAS!!!
    Kad god, ja sam "ZA"! Samo da nije 4.10. - tad sam u Mb (frajerica!!!)
    I da nije u 5 popodne - tad sam pikalica!!! A za puknut samnom!

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

haha mare legenda...ona može kadgod al ipak ne tad pa ne tad itd itd...
    meni paše petak al trebamo ipak sačekat komentare naših tetkica koje dolaze od gori pa da vidimo ća će reći, dal će se uspit organizirat so quickly!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Mare, znači iza 17.30, tajming odgovara! Bar meni, ostale se još moraju javiti!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ola ženske! Ajmo da to kafe!
    Ja predlažem isto ovaj petak, ali kako bi bilo da se nađemo u 5, pa da ti Mare dođeš kad se pikneš?

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

može petak al i ja ću malo kasnije onda doći (oko 5ipo)...taman dok se vi zagrijete/istegnete mišiće

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ja sam za petak, nema beda. Ko može u 17 ok, a ja mogu stići u bilo koji dio garada u 17:30 bez beda.
    Pa šta samo 4 nas je??? Di je Igolina? Nestala žena...

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ili ću doći u 17 pa ćete imati demonstraciju davanja decapeptila!!!

bebach avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

...i ja bin vam se pridružila... ali ne stignem u to vrijeme...
    eko čisto da znate da imate još jenu istrijanku u "timu" !

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

bebach!!! A možeš kasnije?? Zadnji put je kavica ionako trajala 3 sata... Pa ako možeš, doleti kasnije. Još ćemo se dogovoriti za mjesto.

bebach avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

mislim da bi mogla oko 7... ajde super, ako budete još tamo (di se dogovorite) ja ću lako doletit jedan đir!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Bit ćemo sigurno! Samo dođi!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ma najbolje da meni opet osigurate parking za kamion....jer se moje vozačke vještine nisu mnogo popravile od zanje kave....
    i najbolje da se kavica održi u Poreču jer ako ne će Loks opet biti više za drugim stolovima nego za našim stolom
    a najbolje od svega bi bilo da Mare održi kratko predavanje s praktičnim primjerima samodavanja injekcija sve da naučimo kad smo već na okupu....

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    Ma najbolje da meni opet osigurate parking za kamion....jer se moje vozačke vještine nisu mnogo popravile od zanje kave....
    i najbolje da se kavica održi u Poreču jer ako ne će Loks opet biti više za drugim stolovima nego za našim stolom
    a najbolje od svega bi bilo da Mare održi kratko predavanje s praktičnim primjerima samodavanja injekcija sve da naučimo kad smo već na okupu....
    a jesi luda!!!! Sve smajliće sam iskoristila jer sam se tako nasmijala da je to za ne vjerovat!! Luda ženo!!!
    Poslala bi ti još i srce, ali mi nedaju!!! Sad ide smajlić! (isto mi nedaju...)

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

eko ja sam si još i službeni razlog našla za doć u Pulu u petak....hahahaha.....idesh
    Tako da će neko na kafe anke u 4.... javim se kad stignem tamo, pa koja prva - evo mene kod nje....

Snekica - tu nike kolače si spominjala kad smo se zadnji put dopisivale..... znaš da ja lajkam kolače....
    Mare a šta se smiješ? Neki dan čitam ja tu formu o inekcijama, kad ono pita jedna - kako miješam? Pa joj odgovara druga Šta miješaš? A onda opalile po lijekovima, kao imaš tri ampule za stavit u jednu špricu i tako u detalje...
    Ne dam sam ostala šokirana nego sam odmah skontala da moram hitno neku kolegicu nać da vidim malo o čemu je riječ, kad ono ti spominješ pikanje i tečaj....ko budali šamar mi dođeš
    znaš da sam ja mali seljo i da sve pitam u detalje...... bit će smjeha u petak...već nas vidim...
    A di ćemo? Ima li koja birtija di Loks nije glavna faca???? Šu Loks------di te nitko ne zna? Di ćeš biti samo naša???

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Zbog Loks moramo naći neku birtiju koja će biti otvorena samo za nas!
    Kolačići...hmmm...ako budem od volje...ako niš drugo, kupiti ću malo...
    Doći će nam i Loryy

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

SnekicaEko super! Bravo za praktičnost!
    Loryy ćemo posebno izljubiti

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

ok vidim da sam ovaj put ja na tapeti!
    vockice naša pa nisam znala da si kamionđija postala...zadnji put smo sa kurijerom imale dela...
    a možemo isto mjesto (bunarina) samo ća će nam biti forši malo zimica, jer kako vidim u planu su prvo kolači, pa čakule, druženje pa dok teta učiteljica isprezentira špuntanje, pa razgledavanje Pule u novom kamionu ( jojjj jedva čekam)...zagazit ćemo u duboku noć i biti će nam friško sigurno...
    šta kažete curke na zen...tamo je sad tapija, mislim nema nikog al valjda imaju friško kafe i čaj, a možemo biti vani i pokle se premjestiti unutra???

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

i da zaboravila sam...imaju parking a ako ni dosta velik blizu je parking jedne firme za kurijere pa ih možemo pitati da li možemo uvaliti jedan kamion na par sati...a dat će nam sigurno!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ma ja ću poludit!!!!! Kurijera da je bila u pitanju...ali znaš prošlo je par mjeseci pa sam i kamion naučila vozit.... Jedino nisam naučila parkat običan auto

Nebim ja Zen, tamo mi je tapija Jedino pozitivno je parking od Briona pored

ja bi cvajner...ali tamo će nas pol pule čut.....
    Ma ajde vi recite, a ja ću doć...

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Cure kafe je sutra...di ćemo???

bebach avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ja sam najnovija tu pa nije ok da sad baš nešto pametujem...slažem se sa svime i skoro ( ) mi je svejedno... ali mislim da je možda Zen ok mjesto za druženje (super parking, nema puno ljudi, u miru možemo razgovarati...)! Nemam kamion ni bus ali volim velike parkinge!
    Evo toliko, a kako vi odlučile, bit će ok!

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

bravo bebach, ti si to tako lipo objasnila...se vidi da si mo...ma ništa ne tribaju još znati!!! meni isto zen paše, sad je tamo poprilično mirno i sumskovoce jedino ti tako mogu garantirat da ću bit samo tvoja/vaša, baš kako biš ti želila
    mare157 uzmi papir sa protokolom obavezno, bit ćeš učiteljica i za to...jer moj je danas stigao i imam milijardu pitanja
    m

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Ok cure ja ću doć kamo god rečete, samo vi se znate ,a ja vas ne šta da donesem preostalu kutiju utrića kao znak raspoznavanja

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Neće ti tribat! Skužit ćeš nas još sa semafora!!! Meni isto štima Zen!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Vočkice naša, usput je svima (valjda!), gužve nema, velik parking, puno mjesta... Tako da za tvoj kamion, a i moj nije neka frka za parking! A ako ne moremo mi i na trotoar, hahaha
    Joj jedva čekam!
    Loks, koje iznenađenje nam spremaš???
    Posljednje uređivanje od Snekica : 23.09.2010. at 13:24

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

ja iznenađenje, pa nemam niš posebno u planu, šta bi trebala???
    ja sam za sutra sva luda...vjerojatno će bit neka feštica za rođenje bebice (za promjenu) pa sad ne znam kako i do kad ću uspit biti, ma uglavnom niš sigurno nije za tu feštu. doći ću na druženje sa mojim curkama pa ću vidit za dalje
    loryy niš ne brini, samo ti nama podebljaj grupu!!! i meni je bio bed prvi put, kao nikog ne poznam...pa na kraju već sam poznala i snekicu i mare samo nisam znala da su to one. a ti i ja vrlo vjerojatno imamo isto ime pa ćemo bit odmah najbolje prijateljice

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

znači Zen je definitivno mjesto, ja bi došla oko pet i po možda malo prije ali otprilike to je to, i da veselim se da ću napokon imati s nekim popričati. Sad sam ful uzbuđena da niti ove grčeve od vještice ne osječam .

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ja sam luda ko bizon jer mi muž kuka da je dogovrio mehaničara sutra i da mi neda auto jer ću ostat nasred ipsilona u kvaru.....
    ma kakastrofa..... vidjet ću još kako će stvari napredovati, ali ne zvuči mi dobro ta njegova spika...

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

A daj!! Ne zezaj! Kaži TM da to rješi čim čim prije!!! Ako ne, će imati posla samnom!!! Kaži ti njemu da je to od životne važnosti!!!
    Da ponovimo gradivo:
    24.09.2010. - 17.00h - na dalje - Caffe bar "Zen
    "

boškarin avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Halo curee , samo sam svratila da vas sve pozdravim nabrzinu i zaželim sve naj, naj!!! Ja počela raditi, samljelo me doslovno, a raspored- majko mila. Još malo pa ću raditi naglavačke...
    Uglavnom, pozdravčić!!!

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

E cure moje drage, samo da znate sve koje niste došle da ste propustile jedno savršeno druženje i provod!
    sumskovoce A kakvi su kolači bili, a jooooooj, takve još nikada nisam probala! I neka je tm popravljao auto jer su tako svi bili za mene, sve sam ih popapala, a bili su savršeni!!! Još mi sline cure samo kad pomislim na njih. Mljac! Tjesto neki orasi i nešto svašta, pa neka krema, pa čokolada, pa nešto kao da je s drugog svijeta, pa opet nešto gore pa krema pa vamo pa tamo pa da padneš u nesvijest!!! Čudo!! I još sam za doma dobila tu fantaziju!!!
    snekica ja nebi nikome dala recept za te kolaće već bi lagano otvorila butigu s kolačima. Bilo bi love do krova!!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ako nam sadašnji biznis odapne, imam rezervni! hihihihi
    Mare ! Ima ih još malo doma, pa naleti!
    p.s. Mare me tražila recept, ali to ni ja neznam, doslovno je malo `vako, malo `nako, pa krema, pa šlag, pa čokolada, pa svašta nešto! E cure, sad slinite!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Bok, cure kao prvo da se ispričam za jučer nikad mi u životu nije bilo tako žao da sam nešto propustila kao ovo naše druženje. Ali najprije nije radio forum da Vam se javim , onda je moj tata ustanovio poslije se uspostavilo s pravom da će biti nevrijeme i da treba u petak pod svu silu pobrati grožđe, tako da sam bila prisiljena bila pomoći mami oko svega. Tako mi je krivo, a još sam i ujutro i na zurki bila sva uzbuđena što ću napokon moći s nekim se opustiti i pričati bez rezervi ali eto. Ko mi je kriv kad sam djevojka sa sela
    Sory još jedanput

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

da moj tata nije povadio loze...i ja bih brala...
    mare imaš sreće što nisam T jer da jesam odmah bi ječmenac dobila...kako me samo zahe........
    Snekica kolači jedan-naprama-otprilike su uvijek najbolji.....
    još jedna kava bez mene...

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

sumskovoce a moram ti malo vaditi mast na male rupice, znaš ti da je to iz ljubavi!! I kamo sreće da mi možeš uvaliti ječmenac kao kuća velik. Sve bi ja istrpila samo da nam ti izgledaš kao tvoj avatar!
    Ej, ali znaš kakvi su bili kolači... Ej, ja se još uvijek sva naježim kad ih se sjetim, sve me trnci prođu kad pomislim na onu kremu i čokoladu gore, pa unutra svašta,, oni silne slojevi, a jedan bolji od drugoga! ma nemože se to riječima opisati, stvarno su bili fantastični! Sto posto ih je radila bar 4 sata, a ti nam na kraju uvališ pedalu! Ma neopisivo dobri! I legli su uz kavu fenomenalno!!! E da, i imam info iz prve ruke, totalno provjeren podatak da je bilo Baileys-a u kolačima! A ha ha ha ha!!
    Ajde slijedeći put daj ti termin za kavu, može i uskoro, nema beda, samo nam DOOOOOOOOĐIIIIIIIIIIIII!!!
    loks ako imaš ikakva pitanja u vezi protokola, samo opali! Može pp, može kava, sve može.

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Loryy, bit će dobrog vina! Ne brini, ima kafela još! A kolače ćemo ben! <3

bebach avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Drage moje istrijanke, evo da se ispričam što nisam bila nazočna na kavici sa suuuuper kolačićima...baš mi je žao! Radila sam do 7 i po, i onda brzo na feštu (frendica rodila)...Nadam se da ćete ubrzo organizirati još jedno druženje (sa kolačićima, naravno ) i nadam se da ću biti slobodna, jer stvarno mi je full žao što nisam mogla doći ovaj put!
    Snekica za kolače...po opisu vidim da su bili preeeedobri!!!

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

vidim da ste kavicu ipak odradile, blago vama...još jednom jedno veliko sorry svima šta ipak nisam mogla doći. bilo mi je užasno krivo!!!

Osoblje foruma BHany avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

do slijedeće kavice ...ključić

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •