Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 56 od 56

Tema: Želim imati uvijek čisti auto

ella avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

ja to rijesavam tako da uvijek imama par vrecica u autu za pokupit krupno smace papirice boce i tako nesto
    tepihe istresam prema potrbi a tako i usisavam

operem ga kad vidim da treba
    vlazne maramice imam uvijek u autu pa armaturu brisem kad vidim da je prasnjava stakla se peru kad i auto

tako da ga ubiti konstantno odrzavam
    pomalo da mi se ne nakupi
    MM primi 1-2 godisnje i napravi na njemu generalku sve skida vadi brise pere a ostatak godine ovako pomalo i auto uvijek izgleda cisto

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

a to je i najbolji recept, isto kao i u kući (flylady ). zanimljivo je da mi je doma normalno održavati kakav-takav red i ne mogu drugačije, a auto izgleda gore od svinjca. mrvice posvuda, blato na podu i naslonu suvozačkog sjedala... iz autosjedalica mogu izvući bar kilu smeća... nakon zadnjeg pranja zablatili smo ga do kuće (5-minutna vožnja), to toliko obeshrabruje da izgubim svaku volju za održavanjem čistoće.

dvaput godišnje praonica, a između toga svinjac. katastrofa.

voljela bih imati razumno čist auto - ne opsesivno čist, em je nemoguće uz djecu em mi auto nije fetiš - recimo, toliko da se ne moram sramiti na pregledu autosjedalica , ali nikako početi.

mislim da je to dobar zaključak ovog topica - stalno pomalo održavati i auto će biti prihvatljivo čist.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Mi smo se navukli na one samoposlužne autopraone i to nam dođe kao kreativna akitvnost. Donesemo čarli u flaši da ne trošimo kn na onaj šampon, klinci skupljaju svoje smeće u vrećicu, od iza ja četkam i saugam, ja operem površine za pravo, a oni vlažnim maramicama ispotrljaju sve živo i nije to ne znam što, ali bolje je nego prije sigurno. Nama je bila revolucija to da mjesto radnje isto igra ulogu, a i alat... Mi idemo kad je ljepo vrijeme i kad nema ljudi pa zaposjednemo pola tog prostora i ko kampiranje E sad time smo riješili ovaj ljetni dio godine, a zimi smo uglavnom praščići i dalje

pipi1 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Kod nas nema klope u autu, jedino kad idemo na duži put. MM ga redovno čisti ali i nije neki prljav osim nakon prljave kiše

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Našla sam svoj recept na netu.
    Prvo se onim odstranjivačem za mrlje istrljaju sicevi (moji su bili očajni), a zatim se peru sa detergentnom za robu, brišu i usisavaju. Usisavanje auta i brisanje plastike mi je pod normalno, sicevi su me mučili. Predivno je! Auto predivno miriši po čistom. Već vidim da imam novu fascinaciju u životu Čak i kad mi je išao u praonice nije bilo tog divnog mirisa na čisto. Eto, a odlučila sam ga tjedno usisavati, dvotjeno prati izvana, i imati maramice za plastiku za urediti. Stakla još nisam dirala. Idemo po etapama... da se ne bih pretegnula odjedamput...

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Mm dobi slom zivaca kada se mora voziti u mom auto. Njegov je uvjek cist i posaugan, a moj ko svinjac. A gle, uz 4 komada, koj stalni nesto jedu i piju, nose igracke i kojekakve sitnice... Mene uglavnom ne smeta, valjna sam se pomirila sa sudbinom.
    Ja imam uvijek jednu praznu vrecicu za smece i u nju bacaju papirice od bombona i grickalica. I vlazne maramice sa kojima obrisem instrument plocu i ako se nesto prolije ili zmaze u autu. I to je uglavnom tu...
    Posaugam ga cca 2-3 mj, a perem ga po potrebi. Preko zime skoro po i ne.

I mene ponekad smeta kada vidim kakav je , pogotovo kada na parkingu vidim druge aute. I onda ga sredim da izgleda ko novi. I za tjedan dana je opet isti...
    ali u zadnje vrijeme sam ogranicila jelo i pice u autu, samo za duza putovanja. Mala vise nije mala da mora stalno nesto zvakati, a i decki nece umrijeti od gladi i zedi. Nedam im vise da gomilaju igracke u njemu, a i ja se polako odvikavam od navike da mi je auto produzeta stana pa da u njemu mora svega biti.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •