Pokazuje rezultate 1 do 50 od 56

Tema: Želim imati uvijek čisti auto

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

moj nije cist ali od moje sestre je uvijek savrsen.
    ugalvnom pere i usisava ga 1-2X tjedno. ako su na putu, tad ga daju na pranje cim stignu na cilj, a u povratku je opet na pranju. unutar auta je koza, pa vjerujem da je lakse za odrzavanje od obicnih sjedala. nema jela u autu, a klinci smiju piti samo vodu, koja stoji u onim nosacima za boce.
    ja kad se trebam voziti u njenom autu progutam knedlu, pogledam kakve su mi cipele, te onda odlucim da li bi isla negjde s njom ili ne.
    da li to stvarno zelis Ifi? ja sebe ne mogu zamisliti da tako zivim, a fakat nisam bas najveca zmazanoca na svijetu.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    moj nije cist ali od moje sestre je uvijek savrsen.
    ugalvnom pere i usisava ga 1-2X tjedno. ako su na putu, tad ga daju na pranje cim stignu na cilj, a u povratku je opet na pranju. unutar auta je koza, pa vjerujem da je lakse za odrzavanje od obicnih sjedala. nema jela u autu, a klinci smiju piti samo vodu, koja stoji u onim nosacima za boce.
    ja kad se trebam voziti u njenom autu progutam knedlu, pogledam kakve su mi cipele, te onda odlucim da li bi isla negjde s njom ili ne.
    da li to stvarno zelis Ifi? ja sebe ne mogu zamisliti da tako zivim, a fakat nisam bas najveca zmazanoca na svijetu.
    Ajme...Auto bi trebao biti rob njoj a ne ona njemu! To me podsjeća na moju sestričnu kad su tek bili kupili auto, pa njen muž mslte ne nije dao da se kolica voze u njemu jer su im prljavi kotači...

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    njen muž mslte ne nije dao da se kolica voze u njemu jer su im prljavi kotači...
    Ko moj susjed kad je kupio tada najnovijeg i najnabrijanijeg Bendžu pa je non-stop sjedio u njemu, a svom tada 3-godišnjem sinu nije dao prići ni blizu auta

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    Ajme...Auto bi trebao biti rob njoj a ne ona njemu!
    nije ona rob autu, vec kao i Cheerilee, dok radi nesto,a uto je na pranju. i da znam da fanaticno zvuci, ali ne izgleda tako. njima je to ko meni oprati ruke. dakle stil zivota, nije tlaka dati auto na pranje, a oni su na kavi.
    ja rijetko kad sjednem negdje na kavu, cetke ne podnosim, tako da je moj auto bilo najcisci nakon totalke, jer svaki put kad bi ga morala dovesti da nesto provjere ili promjene oni bi ga oprali.
    dakle ima i druga krajnost, napravis totalku na autu i taj mjesec koliko ti se auto seta servis ti, je najcisci

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •