cure dajte iskustva i/ili preporuke![]()
ja bi rado upisala našu curku od 3,5 g na nekaj, ali nemam pojma kaj je veća fora?
i btw, ako netko ima iskustva s "Malim sportašima", jaako me zanima!
cure dajte iskustva i/ili preporuke![]()
ja bi rado upisala našu curku od 3,5 g na nekaj, ali nemam pojma kaj je veća fora?
i btw, ako netko ima iskustva s "Malim sportašima", jaako me zanima!
Posljednje uređivanje od mama pticica : 20.09.2010. at 22:32
Moja je prošle godine, sa dvije godine i 9 mjeseci krenula na ritmiku. Iskustva su nam odlična. Njeno zadovoljstvo je bilo veliko, od dolaska tete koja je vodi na sat ritmike, preko oblačenja trikoa i balerinkica, pa do samog vježbanja. Nakon nekih mjesec dana počela je doma pokazivati što rade, što su novo učili, kako plešu uz glazbu. Sada pravi svoje sopstvene koreografije.
Moj motiv za upis je bio upravo pretpostavka da će joj se ta aktivnost dopasti. I bila sam u pravu. Ali ona je naprosto takvo dijete, njoj se dopada i sport, na koji, bar u našem vrtiću, kao po pravilu idu dečki.
Nemamo još osobnih iskustava jer P. tek od ove jeseni kreće 2x tjedno u sportski program (u sklopu vrtića), ali mogu prenjeti iskustvo jedne mame koja je o tome pričala na roditeljskom sastanku. Svakako, ona je oduševljena programom i napretkom koji je vidjela u svoje djevojčice. Kaže da je motorika njene curice neusporedivo bolja od motorike starije sestre. Prije svega djecu uče pravilno trčati! Iako većina nas misli kako je to prirodan i automatski impuls, vjerovatno je da krivo i nepotrebno opterećujemo koljena i zglobove. Uz to, djeca napreduju u svim vidovima motoričkog razvoja a uče se i timskom radu i zajedništvu. Svima nam je najiskrenije preporučila ovaj program, a mi smo se pored ovih karakteristika koje program pruža, odlučili i zato što je P. hipoton pa vjerujemo da će sport pomoći u jačanju njegovih mišića.
mali sportaši su imali program u našem bivšem vrtiću i vidjela sam da je dosta djece išlo i da je uvijek bilo zainteresiranih.
Moj L. je pak išao baš u sportsku grupu i moram priznati da se, iako je gruba motorika uvijek bila njegova "jača strana", to još više vidjelo/vidi.
moj već ide treću godinu na male sportaše u sklopu svog vrtića
djeca su jako zadovoljna i stvarno mogu reći da je to puno doprinjelo njegovoj motorici, samopouzdanju
Potpis za Male sportaše, Matej ide već treću godinu, Petar kreće ove godine.
Odlično, treneri super, klinci oduševljeni,....
Ove godine će (nadam se, jer im se prijedlog svidio) organizirati i školu rolanja za roditelje, jer M. rola, a ja ga žalosno gledam.....
fala cure!
Mi smo u Samoboru... i sa 3.5 godina M. krenula na ritmiku i folklor, L. sa 4.5 folklor i sportski vrtić....sad nam je 3. godina ritmike i folklora i prezadovoljni smo i klinci i mi....Jednostavno obožavaju svjetla pozornice... mamina dječica hehe!!!
Danas krenuli na "pravi" sport- odradili 1. ogledni trening karatea i oduševili se oboje!!!![]()
da ne otvaram novu temu pitati ću tu:
cura, 3 god. je krenula na ritmiku u vrtiću - jutros mi teta kaže (a kako je uvijek gužvanisam stigal detaljnije pitati) da treba imati opremu za satove ritmike, papuče i uobičajeno je trikoić. Gdje to kupiti, kako to izgleda? jel su to oni trikoi kakve smo mi imali na tjelesnom u OŠ, prije 20 god.? Što im ispod toga nosite? štrample, taice? kakve papučice?
trikoići za ritmiku izgledaju ovako
http://www.ntssportswear.hr/proizvod...-rukav-djecji/
ispod mogu i najlonke ili taice
ovaj gore dućan, kao i Rondo(u Kačićevoj) su specijalizirani dućani, ali ja sam te trikoiće vidjala u Nami.
a papučice ovako
http://www.ntssportswear.hr/proizvodi/balet/ , a vjerujem da ih ima i u Nami, jeftinijih.
wow, to je tako "profi"!
ja sam mislila to kupit u Mani, H&M-u i sl.. jel ima toga tamo slučajno?
a papučice, one mekane?
ok, hvala!
šapučica ima i u mercatoru, a za obući možeš sve kaj se sjetiš ne treba ništ biti ni profi ni najlonke, obične tajce i majca čist dovoljno
a jel budu u kratkim ili dugim rukavima zimi?
kako dete hoće,pretežno su to grijani prostori, a i trčkara se i miće tak da može bolje bit nešto dugo i tanko.