-
Kufland
Zanima me jel to samo u Samoboru tako los ili je svugdje... Inace kupujem u Konzumu. Povremeno odem u Kaufland jer nema toliko guzve.
Svaki, al bas svaki put kad dodem, voce i povrce im bude katastrofa! Vecinu vremena je slab izbor a kad izbora ima onda je kvaliteta ravna nuli. Jucer htjela kupiti nesto za salatu, paradajz je izgledao kao da je stajao na +40 stupnjeva, sav smezuran, krastavci mekani i gnjecavi, zelena salata bila na akciji, 2 kn komad, toliko losa da ni te 2 kune nebi dala za nju. Ni kilu jabuka nisam malcu mogla kupit jer su trule! Doslovno, pola jabuke bude smede i napola pljesnivo! Fuj!
Danas se deda ponudio da mi usput kupi kruh, nisam znala da ide u Kaufland...Donio mi mali bijeli, oljustila mu se korica na 90% povrsine, vrecica je bila prepuna mrvica! A svjezi kruh! I jos kosta 8 kn!!
Dakle, jel to tako svuda il samo tu?
-
Naravno da sam krivo napisala naslov, molim moderatorice da isprave ako nije problem...
-
U zaprešićkom ništa od toga nisam primjetila, normalno voće i povrće, kruh ko i svugdje - skup i bezvezan, ali ostalo OK, nikad gužva, osoblje dobro i strpljivo.
-
Kod nas je Kaufland jako veliki i jako dobro opskrbljen. Ima svašta, cijene su dobre i ja sam zadovoljna izborom. Ali ne idem često pa možda naletim kad je sve friško. I imaju lijepo cvijeće.
-
Ma i nas je velik, navodno je bas u tome problem tj. to sto imaju veliki skladisni prostor pa narucuju i velike kolicine voca i povrca. A kako je u razmaku od 500 metara jos i Konzum i Plodine, nemaju bas puno prometa pa mozda zato sve tako propada.
-
kod nas u Velikoj Gorici je najčešće ok, iako sam znala vidjeti mrkvu koju ne bi uzela ni da sam ne znam kako gladna....crnu i suhu. E da, i meso zna bit svakakvo,pogotovo kad stave akcije. Sva sreća da uglavnom imam domaće.
-
Osoblje foruma
-
Za mene Kaufland sve 5
nije sve uvijek svjeze al se uvijek nesto nadje jer je preogroman i pun svega
KOnzum mi malo preskup a kvaliteta nista posebno bolja Diona isto
-
Mi svaki vikend idemo u shopping u Kaufland. Nije savršen, ali definitivno nije ovako kako pišeš.. barem kod nas
Blitva zna biti tako svježa a i špinat, a i jabuke sam kupovala fenomenalne su bile,..
Cijenama su mi dosta konkuretni u odnosu na druge hipermarkete..
Nije uvijek sve fulll svježe ali neka sredina,... Inače najbolje povrće tj. najsvježije znam naći u interšparu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma