Pokazuje rezultate 1 do 50 od 177

Tema: H&M

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ja inače odlazim u Graz godinama.....
    ALi pošto sam sad na mirovanju, a klincima stalno neš treba Murska mi je stvarno blizu a izbor daleko bolji nego u Mariboru....
    Sad nisam bila već 2mj pa neznam kakvo je stanje, al planiramo sljedeći tjedan skoknuti po jesensku robicu (ako netko javi da je ima...).....

Uglavnom, moji bili u H&M-u u Leibnitzu (malo prije Graza..) i veli mama da je izbor za klince (ona je gledala za veličine od 4g na manje....) nikakav svega par jesenskh stvarčica...

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Cheerilee prvotno napisa Vidi poruku
    Ja inače odlazim u Graz godinama.....
    ALi pošto sam sad na mirovanju, a klincima stalno neš treba Murska mi je stvarno blizu a izbor daleko bolji nego u Mariboru....
    Sad nisam bila već 2mj pa neznam kakvo je stanje, al planiramo sljedeći tjedan skoknuti po jesensku robicu (ako netko javi da je ima...).....

Uglavnom, moji bili u H&M-u u Leibnitzu (malo prije Graza..) i veli mama da je izbor za klince (ona je gledala za veličine od 4g na manje....) nikakav svega par jesenskh stvarčica...
    znači MS bolja od Maribora??? opa, pa super!!! moram tamo onda...ajde, ajde, javi kad odeš, kakav je izbor!!!

tnx!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •