Pokazuje rezultate 1 do 50 od 177

Tema: H&M

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj superx prvotno napisa Vidi poruku
    Otvarati će još ali ne zna se gdje.
    Danas čitam : otvorit će se u Rijeci, u Toweru. Da li je to stvarno tako dobar dućan? Nikad nisam bila. Mi shopingholiramo više po Italiji.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Danas čitam : otvorit će se u Rijeci, u Toweru. Da li je to stvarno tako dobar dućan? Nikad nisam bila. Mi shopingholiramo više po Italiji.

ne znam sto mislis pod tako dobar? za sebe tamo kupim nekad hlace, nekad kosulju, rijetko nadjem ista sto me odusevi, vise nesto sto je povoljno ili prakticno

ali za dijete 90% odjece kupujem tamo, zato jer svake sezone moras kupovati i ekonomicnije mi je potrositi tri sata na soping nego kupovati po gradu danima i potrositi usput na kokice, kestene, kupnju jos neceg za mene sa strane.
    odjeca im je od kvalitetnih materijala, oni koji je nasljedjuju cude se jel on to uopce nosio, onda - imaju izbor za svaki ukus, i. ima neki kao punkerski stil i uvijek nadje sve za sebe, pokrivaju stvarno dovoljno stilova, zatim poznajem brojeve, poznajem krojeve (npr uvijek biramo iste krojeve hlaca iz hm-a koje mu super stoje, a one iz skandala, prenatala, benetona, amadeusa..., tu je lutrija, neke su presiroke, neke preduge, neke mu vise, u nekima ko bogec...)
    najjeftiniji izbor hm sigurno nije, ali kad se sve ovo zbroji, za mene je najpovoljnije

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •