U cc1 se nekaj događa. Ima par zatvorenih dućana koji su u uređenju iza zatvorenih vrata. Zatvorili su dio oko C&A pa one dućane do osh kosh-a. Glasine govore da se otvara tamo.
Hm..nadam se da ćemo uskoro saznati. A pročitala sam i glasinu da se otvara oko 01.04.
Može bit da će bitu na različitim lokacijama, više dućana.
ja sam čula da će dio bate prepustit h&m-u, i onaj lokal do bate(nisam sigurna šta je tamo)...
e pa to bi onda bilo kao c&a i zara na 2 kata, kod osh kosha i dolje kod bate
Oshkosh se trebao seliti preko puta restorana koji su pored lifta, ali na kraju ipak ostaje tamo gdje je, jer H&M navodno dolazi u taj prostor + prostor Vero mode. E sad, jel to točna informacija nemam pojma. Po meni je onaj prostor s bijelom tehnikom višak u CC1, apsolutno mi se ne uklapa uz ostale trgovine koje su u CC1.
pitanje za mame koje idu do Graza busom preko agencija, posto nisam jos isla zanima me:
preko koje agencije ici?
kada se otprilike krece i vraca?
carina "stroga" ili?
hvala!
buba klara ja sam ti išla Autoturistom, kreće se u pol 6 ispred Lisinskog, a iz Graza se kreće u 4 i 15 ispred Seiersberga. Carina nije niakd bila stroga, bila sam više puta...
Ja sam mislila na onaj Turbo Limač na drugoj strani. Ali može i kako si ti opisala. A Konikom premjeste gore na kat gdje je sada TL. Što bi mi odmah cijeli cc1 pretumbale zbog H&M-a, hehe!
Nemoj ti meni Konikom! Gdje muža da pošaljem dok ja gledam krpice za koje one nema dvije sekunde živaca? Ooooo, vjeruj mi, imaju takvi dućani svrhu u shoping centrima! A uostalom, tam sam si kupila i peglu i neki dan sjeckalicu...A sve onako usput!
Posljednje uređivanje od ana.m : 11.02.2011. at 07:13
Konikom ima i inforomtičku opremu i stoga je vrlo zanimljiv muškim polovicama, kad im dosade krpice po dućanima (što je jako brzo)![]()
Bojim se da nikad ništa ne bi kupila da vodim muža sa sobom u shopping tak da je on u to vrijeme s malom u šetnji ili za kompom dok mala spava, a ja kupujemMoj bi se eventualno zaustavio na onom Hoću-to štandu ili još prije Mac-corneru.
Ali ako si kupila i tamo nešto onda valjda i taj dućan mora biti tamo, mada bi ja sve to izbacila samo da se napravi mjesta za H&M
E da, jel možda koja forumašica dobila posao u H&M-u da nam kaže kad kreće raditi?![]()
Posljednje uređivanje od Nia_Zg : 12.02.2011. at 07:11
a znate li koja agenciju koja "slučajno" vozi nedjeljom?
Pa nedjeljom ti tam ništ ne radi...Koliko ja znam. Mislim da nisi oni kao mi. Austrijanke?
O MAC-ov štand i mog veseli.
hm, tu "sitnu" činjenicu sa previdila
hvala na prosvjetljenju!![]()
Ne radi ti ništa u Austriji nedjeljom, oni čak i subotom rade do 17h, nekad su radili svaku prvu subotu u mjesecu duže, ali nisam sigurna dal je to još uvijek tako ili ne
Inače, vidjela sam neki dan kad sam išla u Muller da se Vero moda definitivno zatvara, pakirali su robu u kutije i dućan je bio zatvoren. Čini se da je to definitivno lokacija H&M-a u CC1.
Jel bio netko u Grazu? Jel sva ljetna roba na policama? Online shopping ima sve, ali kakvo je stanje u dućanima?
Subotom rade svi dućani do 18h, radnim danom do 19h, jedino shopping centri do 19.30h radnim danom.
11.3. (petak) je u Seiersbergu late night shopping do 21h s popustima.
Nedjeljom ne radi ništa.
Proljetna roba je stigla manje-više posvuda.
Posljednje uređivanje od annie84 : 22.02.2011. at 14:17
Ako netko ide u H&M u neko skorije vrijeme i bio bi ljubazan da bi kupi bodice, pidjamice, molim da mi se javi na pp.
poklanjam 3 kartice sa 5 eura popusta na svakoj za HM. mogu se iskoristiti do 27.02. u austriji u hm-u, pa ako netko ide, rado prepuštam.
Pa Carters imaš u Zagrebu, zato sam i napisala. U Osh Koschu po shopping centrima. Ne znam cijene, ali sam nedavno kupila prekrasan kompletić za pokon. Još je i dosta stvari bilo na -30% i bilo je izbora. Ja sam bila u King crossu. izgubila sam osjećaj za cijene stvari za bebe, ali Carters mi je naprrosto neodoljiv sa svojim dizajnom
Posljednje uređivanje od Deaedi : 23.02.2011. at 11:56
OK, jer stvarno ne znam cijene.
Kada tako pišeš, baš me zanima kakve će biti cijene HMa u Zagrebu
I mene isto, bojim se samo da neće biti tako jeftine cijene kao H&M vaniuvijek kod nas je sve skuplje
![]()
evo piše na netu, da se HM na Cvjetnjaku otvara 7.4.
Jel netko bio zadnjih dana u Mariboru?
Ima sta ljetne robice? Gledala sam na On line i ima sve i svasta. Pa se bojim da se grdno ne razocaram kad dodem u ducan, a tamo nema nista...
Zadnja dva puta nisam bas nista kupila, nista mi nije pasalo.
Pa kad pevališ tolike kilometre sigurno nećeš kupiti 2-3 stvari...Mislim!!
da... kad bih ja imala HM u kvartu ili tu bliže, i ja bi došla svaki drugi dan po 2-3 stvarčice... tak bi se ufuravala da ne trošim puno![]()
a mislim da će i cijene biti puno povoljnije u slo, plus mwst, tak da mislim da me ovaj u zg nebu puno videl...
išla budem, naravno, pogledati... ali kak veliš, mb mi je bliže...
Evo i cijena na netu
http://www.hm.com/hr/subdepartment/K...141420+141421#
Izgleda da na cvjetnom neće biti dječje robice... koji promašaj
http://www.hm.com/hr/store-locator#store=HR0401