-
Isključivo izdajanje - kako povećati količinu mlijeka
Pošto smo maleni i ja razdvojeni od prve minute njegova rođenja, i pošto se nalazi u bolnici, nisam u mogućnosti dojiti svoje dijete.
Ne mogu mu nositi ni izdojeno mlijeko, već mu mogu dati svoje mlijeko jedino ako se izdojim u bolnici, a to je jednom dnevno.
Svakako želim zadržati svoje mlijeko i izdajam se svaka 3 sata. Nažalost ne uspijevam povećati količinu izdojenog mlijeka i imam jako slab let down.
Izdajanje traje min 30 minuta, i jedva na obje dojke izvučem max 40 ml, a maleni jede već 50 ml.
Kad počnem s izdajanjem, najprije pumpam 5 min na prazno, dok konačno ne kapne nešto. Onda ajde tu i tam pošprica koji mlaz, pa potpuno stane teći. Onda najčešće idem na drugu dojku, gdje se sve isto ponavlja. Kad tu više ne ide, vraćam se na prvu dojku pa tamo nešto krene i tako unedogled. Jako je iscrpljujuće i imam osjećaj da samo to radim. Stavljala sam i tople obloge, masiram ih, ma ne znam više šta da radim da povećam količinu mlijeka i eventualno da malo brže krene. Izdajam se (kršitelj koda)ovom ručnom izdajalicom, imam i električnu, al ta mi izvuče jedva koji ml.
Ručno izdajanje ne ide nikako. Kaj da radim?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma