Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: vježbanje

Datum pristupanja
    May 2005

Početno vježbanje

Kako ste i kad krenule vježbati nakon poroda? Došlo je hladno vrijeme, šetnje su sve kraće i rijeđe, ja sve ukomiranija, Jakov, hvala bogu, napreduje i sve je teži.
    Razmišljam o vježbanju ali ne znam što. Posudila sam knjigu Pilates, ali ne znam kakve su smjernice za trbušnjake isl. Od poroda je prošlo 5,5 mjeseci. Kakva su vaša iskustva i što mi preporućujete.
    Možda bi mi treebala fizikalna terapija, osjećam se ko penzinzionerka.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Selim na Poslije poroda.

kosjenka19

Početno

krenuh nakon tri i pol mjeseca (rodila carskim rezom) i sada, nakon mjesec dana sam jako zadovoljna. idem na pilates, dva puta tjedno, ne forsiram se previše, a ipak sam primjetila da tijelo polako postaje opet moje

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Krenula tek nakon 6,5 mjeseci na pilates. Presretna sam. Jos ne vidim rezultate ali se nadam. Za doma vjezbati super je Cindy (postoje bar 2 video kazete, ima i na DVD Vecernjak izdanje). Dobra je i yoga DVD(Vecernjak izdanje). Mislim da je lakse vjezbati uz tv nego knjigu.
    Pozdrav

kosjenka19

Početno

meni je fizijatrica u rodilištu rekla da mogu početi sa trbušnjacima nakon 10 dana, a sa aktivnijim vježbanjem nakon tri mjeseca i to sve nakon carskog.
    trbušnjake sam probala nakon 10 dana i bilo je ipak prerano, pa sam počekala do 4. tjedna, a vježbati sam krenula kako mi je rekla i sve je ok.

tako da ja preporučam pilates ili neko takvo vježbanje. mislim da je ok i nekih pola sata vježbanja doma, ako ti se da (meni je lakše u grupi)

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Gdi idete na Pilates?
    Ja živim u Zaprešiću i trebam preporuku dobrog studija. U trudnoći sam išla u Makro Novu, ali sad ne mogu izgubiti 4 sata bez malca zbog 45 min rastezanja. Mame na području Zaprešića gdje se rekreirate?
    Ni knjiga nije loša, danas sam probala, ali je nešto tiha i ne viće kad zabušavam.

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ne znam. Zivim u istocnom dijelu grada.

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ja rodila prije 3,5mj i vjezbam kod ive kolic u crnatkovoj,a super mi je sto su to vjezbe "mame&bebe" sto znaci da je nika samnom na vjezbanju i ne moram pronalaziti baka servise za cuvanje!!malo se razgibam,a usput procakulam sa ostalim mamama!!

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

To je super ideja. Možeš li mi napisati par detalja kad, koliko košta, koliko često i točno gdje je to. Kakve se vježbe rade?

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

vjezbe su 2x tjeno:utorak i petak od 12-13h!!mjesecna cijena=150kn!!adresa:iva kolic,crnatkova 14(ulica okomita na savsku,a paralelna sa vodnikovom)1kat!!vjezbe su na strunjacama sa pilates loptama,malim loptama,onim rastezljivim gumama...!!bebe su za to vrijeme na strunjacama kraj nas i gugucu,puzu,placu,igraju se... ako su gladne-podojimo ih,ako se ukakaju-presvucemo ih,ako placu-uzmemo ih u ruke... atmosfera je super i svima toplo preporucam!!

jadro avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ovo kod I.Kolic mi se bas nekako svidja. Ja sam pitala doktora mogu li vjezbati i rekao je da da...rodila sam prije 7 tjedana/carski. A sad vidim da ste vi sve cekale malo duze. Mi cemo isto pricekati da beba malo naraste pa da se i ona moze valjati, plakati, gugutati po strunjacama...pa ako i tada bude to kod I.K., i bude mjesta...vidimo se

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ma bit ce mjesta,svaki dan nas je sve vise i vise pa iva razmislja otvoriti jos 1grupu mama&beba!!! dodjite nam onda kad malo narastete!! :D

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj martica prvotno napisa
    Krenula tek nakon 6,5 mjeseci na pilates. Presretna sam. Jos ne vidim rezultate ali se nadam. Za doma vjezbati super je Cindy (postoje bar 2 video kazete, ima i na DVD Vecernjak izdanje). Dobra je i yoga DVD(Vecernjak izdanje). Mislim da je lakse vjezbati uz tv nego knjigu.
    Pozdrav
    Kada je izašla joga u Večernjaku?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •