ima 8 mjeseci i zadnjih mjesec dana se potpuno povamipirio. budi se svakih 45 min do sat vremena po noći. zaspi oko pol 10, a buđenje je u pola 7. dakle, sve u svemu ne spava niti puno, niti kvalitetno. svaki put kad se probudi moram ga uzet i nosat dok se ponovno ne uljuljka u san. nikad nije prihvatio dudu, ali se smiruje sisanjem palca. ako ga ne nosim - potpuno se razbudi i budan je 2-3 sata. ne hranim ga na svakom buđenju već na svakom 2,3. inače dojena je beba i prije 2 mjeseca smo krenuli s krutom hranom (pojede oko 20 žlica na dan - dakle nije neki ljubitelj). sve u svemu luda sam i premorena. stalno mislim vruće mu je, zubi, gladan je, možda mu fali hrane jer dohranu nije prihvatio, a možda mu dojenje više nije dosta...ali zapravo ne znam što je i malo mi predugo traje za običnu 'fazu'. spava ili s nama ili u svom krevetiću, ali gdje god spava nema razlike u kvaliteti sna. izbila su mu 4 zuba bez neke posebne drame. inače je veseo i jako aktivan. diže se na noge i po cijele dana pokušava hodati. razmišljam da mu uvedem večernju bočicu iako mi je to zadnja opcija.
ni prije nije bio neka luda spavalica. budio se od 2 do 5 puta, ali nisam ga morala nosati za uspavljivanje. posisao bi i nastavio. i puno je mirnije psvao. sada se bacaka na sve strane. preko dana odspava još oko 3 sata. pitam se radim li nešto krivo - ima li tko kakav prijedlog?