Pokazuje rezultate 1 do 20 od 20

Tema: kazališna predstava Zagreb

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno kazališna predstava Zagreb

Bliže nam se hladni zimski dani pa me zanimaju vaša iskustva i preporuke dječjih predstava u Zagrebu za najmanje. Moja curka konkretno ima 2 godine i skoro 4 mj i polako se pitam je li vrijeme da krenemo u kazalište?

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

ima u Trešnji "Najotmjeniji div u gradu" koji je 2+ i još nekoliko predstava koje su 3+
    http://www.kazaliste-tresnja.hr/predstave

Nismo još bili pa nemamo osobno iskustvo, ali planiramo jer je i Mo tek navršila 2 godine
    Posljednje uređivanje od rossa : 21.09.2010. at 16:24

anitak avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

zagrebačko kazalište lutaka!
    mi smo prošlu sezonu pogledali sve predstave koje su se nudile na reportoaru,posto smo sad stariji prebavit čemo se u kazalište trešnja ili žar ptica http://www.zkl.hr/raspored/index.html

anitak avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

prebavit=prebacit

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Evo da sama sebi odgovorim. Gledali Najotmjeniji div u gradu u Kazalistu Trešnja. Bila je oduševljena i pratila je cijelu predstavu a čak 20 min ( od 35 kolko predstava traje ) je mirno sjedila. Preporučam!

fjora avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj amel prvotno napisa Vidi poruku
    Evo da sama sebi odgovorim. Gledali Najotmjeniji div u gradu u Kazalistu Trešnja. Bila je oduševljena i pratila je cijelu predstavu a čak 20 min ( od 35 kolko predstava traje ) je mirno sjedila. Preporučam!
    mi isto starost 2 i 3 mj i bili na Divu, bilo mu zabavno, malo se plašio i 5 min prije kraja rekao "hoću doma" , ali sve u svemu sviđa mu se, mi još idemo na "Miffy" (iako je 3+) i sve 3 priče u Maloj sceni - to je za 1.5+

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

zagrebačko kazalište lutaka nikako nije za tako malo dijete-to jest neke predstave nikako nisu

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj ivy prvotno napisa Vidi poruku
    zagrebačko kazalište lutaka nikako nije za tako malo dijete-to jest neke predstave nikako nisu
    Ovo potpisujem u cjelosti! Naš je plan za zimu još Miffy i 3 predstave za 1.5+ u Maloj sceni...

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Mi 2.5 godine gledali Diva u Trešnji i bilo nam je super!

Puno lošije su nam "legle" ove predstave u Maloj sceni (priča o kotaču itd)

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Za tako malu djecu ja nisam pristalica "pravih" kazališta već nekih intimnijih kazališnih scena. Najbolje iskustvo sam definitivno imala u LET-u u Tkalči i Tan Tanu na Pantovčaku. Od LET-a nemam nikakav web a Tan Tan možeš pogledati na http://www.tantan-kutak.com/kazaliste.html . Super je jer nije mračno, djeca su u neprestanoj interakciji s glumcima, sjede na podu odmah kraj njih. Za moj pojam nešto najbolje kao uvertira u kazališne predstave.

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj nikoliša prvotno napisa Vidi poruku
    Za tako malu djecu ja nisam pristalica "pravih" kazališta već nekih intimnijih kazališnih scena. Najbolje iskustvo sam definitivno imala u LET-u u Tkalči i Tan Tanu na Pantovčaku. Od LET-a nemam nikakav web a Tan Tan možeš pogledati na http://www.tantan-kutak.com/kazaliste.html . Super je jer nije mračno, djeca su u neprestanoj interakciji s glumcima, sjede na podu odmah kraj njih. Za moj pojam nešto najbolje kao uvertira u kazališne predstave.
    potpis na sve

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Mi smo ove nedjelje u Tan tanu, gledamo Pale sam na svijetu

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

gledam njihovu stranicu, ali ne vidim...u koliko sati je pale? i kako se rezerviraju karte? hvala!

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Predstava je u 10.45, a rezervacije nema jer ti tamo nisu prava sjedala već djeca sjede na jastučićima. Ne znam kako ne vidiš info jer ja vidim normalno evo stranice http://www.tantan-kutak.com/kazaliste.html
    Eh da skužila sam... vrijeme se možda vidi slabije jer je odmah ispod naslova kazalište i u istoj boji...

dunja&vita:-))) avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

I mi smo bili danas.
    Malena i nije nešto oduševljena, više se prepala u početku. Dobro je što predstava ne traje dugo, samo 25 minuta.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Izgleda da smo bili skupa . Moj je dječak bio oduševljen, doduše on je nešto veći pa je mogao sudjelovati u predstavi...

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

možete li mi preporučiti neku predstavu za curicu od 13mj u Zg?
    znam da je malena, ali sa 9mj smo bili na jednoj predstavi Bontonko koja se održavala u parku (tako da se nije prepala ambijenta) i moja curka je pozorno pratila oko sat vremena cijelu predstavu pa bih ju voljela ponovno odvesti na neku predstavu
    može li na Najotmjenijeg diva u gradu?

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

inače jako voli glazbu pa razmišljam o mjuziklu Miffy?

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Odgledali Miffy. Oduševljena i ona i mi. Puno mi je bolja i primjerenija predstava za tako male od Najotmjenijeg diva koji joj se također svidio al sa Miffy je zaista oduševljena. Kad je završilo rekla je:" Oće još geda zeku".
    Prije bi mi Miffy bila 2+, a Div 3+ a ne obratno jer Miffy je prepuna pjesme i plesa...

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Dobili danas obavijest o predstavama s Djedom Mrazom i za najmanje www.tantan-kutak.com

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •