Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: cybex solution x fix- dva crna nastavka

amalia avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno cybex solution x fix- dva crna nastavka

zanima me da li se kod ove AS ona dva crna nastavka što dolaze zajedno sa AS obavezno montiraju ili može i bez njih( kod Clia), i čemu zapravo služe, kako se montiraju, na AS ili na isofix auta, pa nakon toga montiramo AS?

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

možeš li negdje staviti sliku (nemoj ovdje staviti sliku nego samo link) tih nastavaka da točno vidimo o čemu se radi? nagađam, da su to crne vodilice sa kukicama na kraju, koje služe kao vodilice ISOFIX-a. one se postavljaju na na ISOFIX prihvatnike na automobilu i služe kako bi lakše postavili sjedalicu (jer vode ISOFIX hvataljke sjedalice prema ISOFIX prihvatnicima) i štite sjedalo automobila od oštećenja.
    Posljednje uređivanje od daddycool : 22.09.2010. at 09:13

amalia avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Ma da, to je to, razumjeli smo se , da sad ne stavljam link, muž je montirao AS u automobilu, nije bilo ništa komplicirano, AS je lijepo sjela samo eto bez tih crnih kukica. Znači može i bez tih kukica, što se sigurnosti tiče?
    Inače smo je kupili u Tintiliniću i gospođa mi je objasnila gdje se šta pomiče i između ostalog pokazala mi je dva položaja AS,
    jedan uspravan,
    jedan onako malo polegnut ( pomiče se onom narančastom ručicom s kojim se može podesiti visine), ali kad smo mi montirali AS u automobil dobili smo samo jedan položaj- taj uspravni, montirana ne može se micati naprijed- nazad, pa sam mislila da je to zbog tih crnih kukica.
    inače je sjedalica prva liga !!! mislim da je na testovima dobro ocjenjena jer se oni donji bočni dijelovi pomiču prilikom podešenja visine.

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Da to je to i može i bez toga to su samo vodilice i zaštita za sjedalo,ali mi ne koristimo bez toga jer sam si sa prošlom sjedalicom dosta kožu zagrebala na sicu...

amalia avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

ma da, to sam mužu rekla, a on odmahnio glavom... uglavnom sada je ta AS na akciji u b.centru u sloveniji, 99 eurića....do 20.10.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •