Denny čestitam![]()
Tooo, Denny!Ma bravo i svaka cast!
Cestitam vam od srca na prekrasnoj beti.
Tvoj optimizam tokom cijelog postupka bio je nenadmasan, a kada sam jucer vidjela slikicu vasih savrsenih blastocisti, bila sam sigurna da ni konacni pozitivni rezultat nece izostati.
Uzivaj sada u svojoj sreci potpuno i ostani s nama i dalje sireci na nas svoje dobre vibracije.
Posljednje uređivanje od Aurora* : 22.09.2010. at 13:36
ajme supeeer koja lijepa vijest!!! cestitam![]()
Predivno, predivno! Beta je ogromno i mogli bi biti i duplići! A sigurna sam da je i doc bio sretan!
Sad se opusti i uživaj u zasluženoj srećiiako bi sigurno skakala do neba i vikala svima da čuju da si trudna
![]()
denny....čestitam od srca.....aj kak volim takve vijesti!!!! sebe vidim u tom scenariju...i veselim se tvojoj sreći.........želim ti sve školski do kraja!!!!
Javila mi je Mare jutros tvoju betu na mob.i samo potvrdila moja očekivanja
Čestitam, Denny![]()
![]()
![]()
bravo
obožavam kad otvorim podforum i vidim naslove ovakvog tipa![]()
Draga Denny!!
Čestitam ti od srca na prekrasnoj, savršenoj beti!!!! Želim ti savršenu trudnoću, smijeh i radost u iščekivanju i prekrasnu bebicu nakon 9 mjeseci!!!!
Čitam tvoje postove i divim se danima tvom optimizmu, ugledat ću se na tebe kad budem došao red na moj postupak. Čestitke i ponosnom tati, da ne zaboravimo![]()
Denny čestitam ti od srca....pratila sam ovaj tvoj postupak i divila se tvome optimizu!!!!! Predivno!!!!![]()
Denny čestitam od srca i šaljem pregršt~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje![]()
Draga moja iskrene čestitke tebi i TM. Želim ti lijepu trudnoću i neka te tvoj optimizam prati narednih 9 mjeseci. Uživaj maksimalno u svakom danu trudnoće. Ljubim te draga.
Bravo, bravo za tebe i za ekipu sa CITA.![]()
Draga Denny čestitam ti prije svega na velikom optimizmu s kojim si ušla u ovaj postupak, tako da nije moglo drugačije niti završtit nego happy endom.
Svi su vjerovali da ćeš uspjeti...to je snaga ovog foruma iz koje se nađe za svakoga malo optimizma.
Čestitke na velikoj beti i da sve prođe b.o. do kraja.
Sjetit ću se tog tvog optimizma kad budem u 11. mjesecu u postupku...slavi sa mužem! Pusa
![]()
![]()
![]()
draga Denny čestitam svim srcem! mogu samo pretpostaviti kakvu sreću sada osjećaš, a želim da ta sreća nikada ne prestane, da te nikada ne napušta, da raste i dalje zajedno sa tvojim trbušićem a sve ostalo sada je manje bitno. i naravno čestitke tatici i on je dao svoj doprinos!
Što da kažem nego da su me oblile suze čitajući vaše postove.
HVALA VAM SVIMA OD SRCA!
Već godinama vibramo za naše suborke, čestitamo na lijepim vijestima, objavljujemo trudnoće... Ali danas, kad uz sve ove čestitke, vibrice i smajliće vidim svoj nick, sve djeluje tako nestvarno... kao da se ne događa meni... kao san!
I znate što? Ovaj san je vrijedilo čekati!![]()
Deeeennyyyyyyyy ZNALA SAM!!!!!!! Toliko optimizma nije moglo nikako drugačije završit![]()
![]()
Čestitam vam draga moja i sad laganini, mazi bušu i polako dan za danom![]()
cestitam Denny od srca i neka sve dalje bude dosadno i skolski
ajme baš prekrasna vijest!!čestitam ti od srca i želim da za osam mjeseci poljubiš svojeg anđela
![]()
[B]Denny[B]čestitamo i želimo ti najlijepših 9mj od
![]()
cijeli dan razmišljam hoću li napisati ili ne, no mislim da su dvojčeki u pitanju
ipak to je dobra beta tako rano, eto napisala sam pa "kud puklo da puklo"
ili kako je rekao tvoj rođak iz Australije...
Čestitam od srca![]()
Draga Denny čestitam od
Veseli me svaka trudnoća na ovom pdf-u ali kad dugogodišnje suborke objave čarobne brojke posebno sam euforična.
Želim ti mirnu i urednu trudnoću i lak porod.
Oooogromne čestitke!!!!!!
Totalno sam se rascmoljila!
Denny, sretnooo!!!
(sorry, išla sam vidjeti kako to izgleda!)
Jooooooj, pa zar su zbilja za mene ove čestitke!??
Osjećam se tako neobično!!!
Hvala vam cure drage!![]()
Deny da i ovdje malo poskočim za tebepresretna sam nadam se da ću i ja dočekati takvu betu unatoč pms sindromu.
Draga Denny, ovo su sjajne vijesti! Čestitam od srca tebi i TM! Želim vam lijepe i bezbrižne mjesece koji dolaze...![]()
Morala sam se registrirat da bi ti od srca čestitala.....ovakve vjesti svima nam daju jako veliku nadu
Denny čestitam od srca!!!! Neka ti trudnoća bude školska i uživaj u svakom danu...