ajmeee
budi samo takva i dalje
Čestitamo!
Ja tek ulazim u MPO vode i ovo mi daje i tekako vjetra u jedra
Denny puno puno sreće
Denny, rasplakala si me, ne mogu se zaustaviti, pogotovo sad kad sami krećemo u svijet mpo-a .... Zbilja si posebna... Čestitam još jednom, zaslužila si i vjerujem da će sve biti sasvim u redu do samoga termina!!!
![]()
Denny draga, ja uopće ne sumnjam da će sve bit u redu i čestitam na 3 jaka i snažna![]()
![]()
![]()
Čestitam Denny od srca i znam da ti to možeš!
Predivna vijest, predivna!
Ne znam šta više reći nego skakati do neba![]()
Denny... I ti i priča ste doista posebni.
Takvi će biti i tvoje troje dječice
Sigurna sam snagom tvoje pozitive da će sve biti u redu i da je to jedna velika sreća koja ti je namijenjena...ali bit ćete u mojim molitvama za najljepši mogući Božji naum, sve dok bebice ne stignu na svijet...
Denny, priznajem da sam u laganom šoku (krenula sam citat od zadnje stranice i vidim, svi stavljaju po tri srca), ali sam sigurna da će sve biti dobro! Čestitam ti na troje dječice i veselim se daljnjim novostima na ovoj temi!
Draga Denny, zaista posebne 3 mrvice za posbenu osobu i obitelj, i dar s neba...i ja, kao i BHany, vjerujem u najljepši Božji naum....sretno, draga (i dalje nam šalji svoju pozitivu)
Denny čestitam na vaša tri čuda![]()
![]()
i ~~~~~ do neba za hrabru mamu, urednu trudnoću i zdrave bebice!
Denny, protrnula sam od sreće čitajući tvoj post. A sada ti šaljem pregrtš vibrica za vas, vi to uistinu možete kako kaže doc ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Zasuzile su mi oči, pa sam krenula opet i opet i opet čitati jer ne mogu vjerovati! Denny, draga, stvarno si posebna, i kako kaže naslov tvog topica - vjerujem u anđele! Sad sam sigurna 100 % da postoje, a to si ti! Anđeo, duša, ali i čudo ovog foruma! Tvoja je snaga pobjedila i naravno da će sve biti u najboljem redu i da ćeš svo troje dovesti do prekrasnog susreta s tobom. Stvarno bi bila šteta ne upoznati jednu takvu predivnu majku! TEBE!![]()
Posljednje uređivanje od Snekica : 21.10.2010. at 10:01
omg Denny...sretno do neba draga...bit će sve super, jedini problem će bit uski pločnici za kolica!
Cure hvala vam puno, od srca!
Grlim vas jako svih i hvala na lijepim željama.
I meni se polako čini da će sve biti u redu!![]()
Draga Denny,taj tvoj entuzijazam i pozitivna energija čine čuda. I kreirala si tri mala čuda
već sam ti rekla koliko to znači za pozitivan ishod. Od samog početka je sve bilo savršeno, i naravno da će biti do kraja jer ti imaš stvarno nešto posebno pozitivno u sebi; čuvaj to
dragocijeno je.
Denny predivno, tri mala srčeka![]()
![]()
čestitam tebi i TM-u, samo hrabro i izgurat ćeš ti to
ima jedna ženica tu kod mene u kvartu, građe kao ti i vozi trojčeke u kolicima. Preslatki su. Tako ćeš i ti, ne brini, samo budi jaka i hrabra i imaj vjere![]()
Denny ti si hrabra i pozitivna duša i sve će biti u redu do kraja!! Imati ćeš pun dom veselja
!
Posljednje uređivanje od Marnie : 21.10.2010. at 11:02
Ajme Denny, čestitam na
~~~~~~~~~~~~~~~~ za jednu najškolskiju trudnoću i da što duže ostanete 4 u 1 !!!
denny - žena s četiri srca i najdivnijom dušom
![]()
Ajme, prekrasno....naprosto savrseno prekrasno![]()
![]()
![]()
Denny,čestitam od srca tebi i TM...
rasplakala sam se kad sam čitala...prekrasno,i stvarno si to zaslužila...
želim ti prekrasnu i mirnu trudnoću...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tri male srećice...![]()
Prekrasno Denny
Želi ti urednu trudnoću i da uživaš u ova 3 mala![]()
Denny, suze mi same teku, ne mogu ni da zamislim koja e ta sreca![]()
Sretno draga, zasluzila si![]()
Draga Denny, jatek sad vidim ovo...![]()
Cestitam od srca na tvoja tri andelcica!Vjerujem da ce sve biti u redu, sigurna sam! Stvarno, ti zracis pozitivnom energijom, sjecam se tvojih postova... Saljem ti veliki zagrljaj i mislim na vas!
Denny prekrasne vijest, sigurna sam da će sve biti u redu i da ćeš za nešto manje od 9 mjeseci u rukama imati 3 preslatka anđelića, čestitam još jednom!!
Najdraža Denny ovo je prekrasno!!!! Od srca čestitam na tvojim mrvicama, na ta tri srčeka ispod tvoga!!!!
Vidjet ćeš da će sve bit OK, mora bit, jer svi vjerujemo u anđele, u tvoje anđele!!!!
Drage moje, hvala vam puno!
medena8 baš si me nasmijala! Izgleda da će mi se ostvariti želja za rodinu poštu, nadam se da ćemo stat u kadar!
Cure ljubim vas sve i zaista su me ohrabrili ovi postovi.![]()
denny, tvoja je priča zaista nevjerovatna, divna i topla i puna čuda.. od srca ti želim sve uredno do kraja i troje predivne dječice
i bratić mm ima trojke, kuća je uvijek puuuna veselja![]()
Denny svaka čast !! Trostruka sreća....
Susjedi mi imaju trojkePreslatki su...
~~~~~~~~~~~~~ za tebe i tvoje srećice !!
ajme predivno, čestitam od srca![]()
draga Denny,svakako si zaslužila da se baš ti brineš za tri male mrvice.
želim ti mirnu i bezbrižnu trudnoču.![]()
Draga Denny.. netko "od gore" te odlučio nagraditi s tri srećice![]()
![]()
i taj netko će se i pobrinuti da sve prođe u najboljem redu... A i mi smo svi uz tebe s pozitivnim mislima i željama tako da ne može biti drugačije...
Drage moje, imam jednu tužnu vijest... I mi smo danas dobili jednog anđela... Na žalost, jedna bebica više nije s nama.
Otišao je polako, nećujno, bez ijednog znaka, bez ijedne kapi krvi... Bio je doduše nešto manji od ostalih, ali izgledao je u redu, kucalo je srce... sada se vidi samo prazna gv koja će polako nestati.![]()
Bez obzira koliko sam se bojala trudnoće s trojkama, ovo me jako rastužilo, suze su nekako krenile same od sebe. Dr je okrenio sondu i pokazao nam druge dvije bebice, jednojajčane blizance. Živahno su mahali nožicama, vidjeli smo glavice, sve je izgledalo savršeno u redu. I opet suze, ovaj put od sreće... Toliki splet različitih emocija nisam doživjela nikad u životu.
Sada se osjećam čudno, nekako tužno... Znam da će svi reći da je bolje ovako, da je manje rizično za mene i bebe... Ali jedan mali dio srca uvijek će ostati prazan.
Tako je i moj treći uzv završio u suzama...
Možda će taj mali anđeo čuvati svoju braću (ili seke) da od sada sve bude u redu... Možda je i otišao da spasi njih dvoje...
Možda će moj sljedeći uzv napokon završiti bez suza...
... jer ja vjerujem u anđele...![]()
Možda će taj mali anđeo čuvati svoju braću (ili seke) da od sada sve bude u redu... Možda je i otišao da spasi njih dvoje...
Možda će moj sljedeći uzv napokon završiti bez suza...
... jer ja vjerujem u anđele...[/QUOTE]
Denny,i ja vjerujem u andjele i u ovo sto si napisala. Cuvaj blizance, jako mi je zao zbog bebice jer znam kako to boli