Denny, žao mi je zbog maleckog anđela...I neću te tješiti, jer ti si već sada mama, i naravno da tuguješ za svojim plodom...
ALi imaš ova dva malena.
~~~~da narastu veliki i snažni!!
draga Dennyželim ti da ubuduće sve suze budu radosnice
![]()
Draga Denny.....jako mi je žao....
...ali još uvijek vjerujemo u anđele....
Draga Denny žao mi zbog bebice...
![]()
Draga Denny, jako mi je žao, ali slažem se sa curama- vaš anđeo će čuvati vaše 2 bebice![]()
draga Denny, jako mi je žao. Tvoj mali anđeo je sada postao anđeo čuvar
![]()
Dennymoraš biti jaka za druge dvije bebice! Neopisivo mi je žao!
vjerujem i ja u anđele.
Vaša mala mrvica čuvat će Vas zauvijek![]()
denny draga jako mi je žao ali misli na 2 bebice i na 2 srca koja kucaju ispod tvoga
Dennybaš mi je žao...I ja vjerujem u anđele...i ako je toj mrvici bila sudbina da postane anđeo,ona je to odlučila postati sada da ne bi kasnije ugrozila svoje najbliže... Ovako će vas zauvijek čuvati...
vjeruj draga i dalje...čuvat će Vas![]()
Draga Denny.... ne znam što ti napisati, osim da mi je žao zbog tebe.... Iskreno, mene presjeklo kad sam vidjela da nosiš trojke... Ja sam u trudnoći s mojom curom imala dvije GV, jedna je bila prazna - blighted ovum... Ta prazna GV je rasla do 5. mjeseca trudnoće, kad se resorbirala, ali bila je... nekako elastična, nije smetala rastu i razvoju drugog ploda. Mom suprugu je bilo žao..., a ja sam osjećala olakšanje, najiskrenije. Možda ti pomogne razmišljati da će dvije bebice imati više prostora za rast.... Ne znam što ti reći, što god kažem, može biti krivo, a svi smo mi različiti u našim željama i strahovima..... Drži se!
ina, baš tako, teško je bilo što reći.
Denny, drži se![]()
Denny, koliko god mi je žao, sad je stvarno sigurnije za vas troje da će sve biti u redu![]()
draga denny, znam da ti je sada teško
teško je takav gubitak prihvatiti kakva god bila cjelokupna siruacija koja ga okružuje...
mislimo na tebe, a ti budi hrabra...i sjeti se...da kako god teško bilo, razlog sigurno postoji...i odlazak malog anđela, sačuvao je vas ostale![]()
Denny
Od sada neka budu samo suze radosnice zbog snažnih malih![]()
Denny, žao mi je!
Želim ti sreću za ubuduće i da doneseš na svijet dvije zdrave bebice!
Denny, užasno mi je žao čitati ovakav rasplet ............... držite se![]()
Draga Denny,
mogu razumjeti taj podvojeni osjecaj jer sam se i ja tako osjecala kad sam cula za tvoje trojke - kako radost, tako i brigu. A sad kad je jedna mrvica otisla, i zalost i (zao mi je reci) - ipak olaksanje. Neka ti ove dvije mrvice donesu radost i pomognu preboliti gubitak - jer gubitak to sigurno jest. Sretno i ~~~~~~~~
Hvala vam puno cure!
I da, zaista je čudan taj splet osjećaja koji me pratio zadnjih par tjedana. I mene je presjeklo kad smo na prvom uzv vidjeli da su trojke, iskreno i najiskrenije bila sam šokirana. Kad je i drugi uzv potvrdio trojke i da sva tri srca kucaju, ja sam polako poćela prihvaćati sitvaciju takvu kakva jest, shvaćajući da nema nikakvih medicinskih indikacija da trudnoću ne iznesem bar do 34-tog tjedna, i da ću možda ipak biti jedna od sretnica kojima će sve s trudnoćom i bebama biti u redu. Osim toga, nije bilo ni krvarenja, ni bolova, ni jednog znaka koji bi dao naslutiti da nisu više svi tu. Prilagodila sam se sitvaciji, i počela ih gledati kao cjelinu. Moje tri bebe.
Itekako sam svjesna toga da je moja trudnoća sada sigurnija, znam dobro koji su rizici troplodne trudnoće i poroda trojkica, ali...
Uvijek ostaje onaj ALI koji je jači od razuma i koji valjda dolazi iz srca trudnica, posebno IVF trudnica, gdje je svaka beba svetinja... Ostalo je to zrno tuge, gorčine, čak i bijesa... Zašto nam se nešto da, a onda oduzme...
Znam da kako bebice budu rasle, tako će tuga nestajati. Znam da ću biti sretna mama, sretna sam i sada, jer nositi dvije bebice je zaista prevelika sreća... ali jako su čudni ti ljudski osjećaji koji stavljaju emocije iznad razuma, pa boli, bez obzira na sve...
Danas smo napunili jedanaest tjedana. Moram priznati da me sad malo strah i za dalje, ali gurat ćemo dan po dan. Samo neka sve bude u redu do kraja...
Inaće, blizanci su jednojajčani, imaju zajedničku posteljicu, ali svaki ima svoju ovojnicu i plodnu vodu, što je dobro jer im se ne mogu zapetljati pupčane vrpce, pa je puno manji rizik da nešto krene krivo. Moguć je sindrom blizanačke transfuzije, ali to se mojima (naravno!) neće dogoditi!Imaju oko 6 cm, i za sad sve izgleda dobro. Trudnoća više nije "rizična".
Od sad pa na dalje, samo lijepe vijesti!![]()
Posljednje uređivanje od Denny : 11.11.2010. at 12:34
Denny.... sada se opusti i razmišljaj o imenima... hoćeš pitati za spol svojih srećica??
![]()
Mislim da će nam dr. reći i sam kad bude vidio. Možda već sljedeći uzv ili oko nove godine. Nemam ništa protiv da znamo spol, iako mi je trenutno jedino bitno da oba budu dobro i da jednolično rastu.
Denny tvoja priča me očarava svaki put kad pročitam neki tvoj novi post! Bit će savršeno do kraja!!!!
Znam da je to najvažnije, i meni je tako, glavno da su živi i zdravi, a za spol lako...
![]()
znaš zašto do sada nisam ništa napisala, mi smo se čule i sve sam ti rekla grlim te do neba i neka vam ta treća srećica bude anđeo čuvar!!!!!! cmokkkkkk
Denny sretno do kraja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~![]()
Joj ZO draga, nisam znala da su i tvoji jednojajčani. Hvala ti puno, baš si me utješila! Veliki poljubac tvojim dječacima!![]()
Mi smo prošli onih kritičnih 12 tjedana bez ijedne mučnine. Trbuščić je još na nuli, fizički mogu sve, i zapravo me samo slike sa uzv-a drže u uvjerenju da sam trudna.
Ipak, sam osjećaj da u sebi nosiš dva mala života je nešto posebno, i samo strah me sprjećava da ne poharam sve trgovine baby opreme u gradu.I dalje me drži panika od sljedećeg uzv-a, ali isto toliko ga i jedva čekam. Ovaj put će dr. reći da je sve u redu, mora... i onda ćemo složiti puzzle koje mi je MM poklonio neki dan, slika dva mala, zagrljena blizanca (avatar od medene8).
Kad ih završimo, uokvirit ćemo ih i staviti u njihovu buduću sobicu. Trenutno još čekaju umotani u ukrasni celofan, izgledaju mi kao san, strah me opće otvoriti te puzzle...
Još samo 15 dana, nek doktor kaže da je sve ok... i dobit će svoj prvi poklon od mame i tate.![]()
... i zapravo me samo slike sa uzv-a drže u uvjerenju da sam trudna.
Identično je i kod mene, da mi nema tih slika, ne znam tko bi me uvjerio da sam trudna. ponekad tako silno poželim one "mučnine"
...Još samo 15 dana, nek doktor kaže da je sve ok... i dobit će svoj prvi poklon od mame i tate
I hoće, sigurna sam da će dobiti još puno poklona od mame i tate. Sretno draga, svi smo uz tebe!
uspjela ti mene Denny rasplakati u ovo rano nedjeljno jutro...meni se prvih 12 tjedana činilo kao nešto nemoguće za dostići jer su mi isto predstavljali neku granicu, ali vrijeme ide...nisam imala niti jednu mučninu, ništa, nikakav vanjski znak da sam trudna negdje do 14. tjedna, a onda je bušica već počela naočigled rasti....prvu stvar za bebe sam kupila negdje sa 28. tjedana, ali nisam dala da se ide razmotavati i pripremati, samo je stajalo onako napola zapakirano ...kada su se stvari počele gomilati slagali smo ih u drugu sobu napola raspakirane, samo sam ih pogledala, nisam dala da se išta dira...sve je muž kupovao...malo sam bila freak po tom pitanju, kada sam otišla u bolnicu sa 32. tjedna onda su mogli raditi što žele... uvijek će neka doza straha biti prisutna, ali sve će biti lakše kad ih budeš osjetila, predivno
![]()
denny, biti će sve super.. sigurna sam...ipak imate anđela koji vas čuvapoljubac veliki!