Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: GO nakon porodiljnog u prosvjeti

Provincijalkaa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno GO nakon porodiljnog u prosvjeti

Molim vas da mi pomognete oko jedne nedoumice. Čekamo svoju 1. bebicu i počeli smo razmišljati i kombinirati porodiljni (onih drugih 180 dana)

22.4.2011. nam prolazi prvih 180 dana (6mj) pa me zanima imam li pravo na GO od 2010. koji bih koristila nakon 22.4. (GO od 2010. nisam koriszila jer sam bila na mirovanju).

Znam da ima vremena do tada, al eto mi smo mislili da tata uzme 3 mjeseca porodiljnog iza prvih 6 mj pa kombiniramo kad bi to bilo najbolje ili ima li za to propisano kad to tata može korisriti. Mi smo planirali 6mj ja pa tata 3mj (a za početak ta 3mj bi ja iskoristila GO od 2010.) pa ja nsatavljam 3+2mj.

Je li to izvedivo?

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ja sam dobila go 30 radnih dana odmah iza roditeljskog(180dana).
    Mjesec dana prije isteka roditeljskog urudzbirati zahtijev i razgovarati sa ravnateljem da ne radi probleme i to je to ministarstvo ce sigurno odobriti. Ja zvala pitala,tajnica rekla nece proci a ja rekla nek posalje pa cemo vidjeti i proslo

lukab avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

tajnica je meni ovako objsanila - ako recimo roditeljski zavrsava negdje u sijecnju ili slicno onda ministarstvo nalozi da se godisnji proba ugurati u skolske praznike (proljetne) - dio valjda ili tako nesto... u svakom slucaju mora ih se pitat... i moras sve dane iskoristit do 30.6. inace ti propadnu

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Ravnatelj odlucuje sve je ostalo preporuka

LIMA avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ja sam uspjela ali ne sve (to je bilo lani u 11. mjesecu). Izračunali su mi koliko radnih dana ima preko zimskih praznika (mislim da je bilo nekih 9 dana) i to sam po sili zakona morala koristiti preko zimskih praznika, a ostatak sam koristila odmah nakon rodiljnog.

lukab avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

sluzbeno u kolektivnom ugovoru pise da se godisnji odmor u pravilu koristi za vrijeme ucenickih praznika sto znaci da nije obavezno... sve ti je stvar interpretacije, ravnatelja i ministarstva...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •