-
Romer King Plus- Help!!!
Kupili smo Roemer King Plus i ne možemo ju nikako fiksirati u moj auto (Peugeot206). Kako god pokušam, daleko je to od čvrstog. Pogledala sam i video clipove i sve pokušala no nikako...
iskustva, ideje??
-
Administrator foruma
u subotu je bio pregled. šteta što niste svratili. otklopiš sjedalicu, provučeš bedreni pojas, potežeš prsni pojas i istovremeno pritišćeš sjedalicu prema spoju sjedala i naslona, provučeš prsni pojas kroz kopču, zategneš ga, zakopčaš i zatim zaklopiš stolicu. ako se dobro sjećam, kod te sjedalice se čak zna dogoditi da je pojas prejako nategnut pa se sjedalica neda zaklopiti, ali onda se pojas malo otpusti i nađe se idealan omjer zategnutosti tako da kad sjedalica dodatno pritisne pojas on ne mrda niti milimetra. e sad, ne znam da li ima nekih posebnosti vezanih uz auto, ali ne sjećam se da je s tom sjedalicom bilo problema.
-
Mi smo imali s njom problem u Hyundaiu. Ono di se ukopčava pojas je bilo predugačko, pa je grebalo AS i jako se klimala. Zafrknuli smo 2 puta kopču, i onda je bilo ok. Pomogla nam Amalthea
-
Probat ću danas još malo istraživati, ili ju postaviti u drugi auto da vidim da li je neka fora u obliku sjedišta. Imamo Tobicu 2009 i ona stoji na istom mjestu kao zabetonirana
-
Nažalost izgleda da je ipak do auta. Probala sam ju fiksirat u dva druga auta i stoji kao zabetonirana, iz prve. U peugeotu sam probala i zavrnut kopču kao što je napisala martinaP, ali ništa. Uvijek ima "lufta".
S druge strane, ne znam jesam li ja navikla nna MC jer smo imali Priori i Tobi, ali imam i ostalih zamjerki. Onaj jastučić za glavu mi se čini preuzak, a i u krajnjem sjedećem položaju dijete mi izgleda kao da je u nekom poluležećem, i puno je niža od Tobice npr. Eto, izgleda da Romer nije za nas
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma