Pozdrav curke...
Da se ne registriram samo zbog ove teme.. koristim suprugin log..
Sto se tice nosanja.. ja sam bio te srece da sam prvo dijete morao maksimalno nosat. I sve je to bilo super.. do neke mjere..
Nosao se kroz dan da zaspi, nosao s enocu da zaspi.. nosao se ujutro da zaspi.. nacelno nije htio spavat ako nije bio u kontaktu sa rukama. E sad.. bilo je to divno mazenje i pazenje.. al bome trebalo se ujutro dic na posao.. nakon prospavanih 4 sata u smjenama na kaucu..i tako iz dana u dan... zena vecinu vremena nije mogla nosat.. pogotovo dok je malac nabio 10 kila...
druga stvar.. neko vrijeme nije htio zaspati nosanjem.. vec je tulio dok nismo poceli hodat gore dolje po stepenicama.. nema ljepseg nego probudit se u 2 ujutro i s klincom na rukama hodati stepenistem zgrade....
zaspi na rukama... stavim ga u kimbic.. budan je.. opet ruke.. spava u sekundi.. stavim u kimbic.. budan je..
tako da neznam kako to drugacije objasnit osim navike na ruke... drugo dijete radi sad istu stvar...
jako lako je rec budemo se stalno nosali.. pogotovo dok drugi nose....
svi ljudi imaju limit.. i kad ga dosegnete spremni ste za ustupke. prvi put otkad smo malog stavili u krevet na spavanje.. i nakon pola sata placa.. sve se promijenilo.. nit smo se vise nosali na rukama da zaspi.. niti je bilo toliko umora i frustracija u zivotu...nije u redu dijete od 3 mj ostavit da place do iznemoglosti.. ali kad viditer 1,5 god starog klinca.. kako vas dresira-.- naocigled i zeli se nosat.. to je druga prica....mi jesmo tu za njih 24h.. ali u tih 24h trebamo i zivjeti i raditi i kuhati i pospremiti...a ako malac nece prdnut bez vas.. a nece bit u nosiljkama.. onda ste drage moje najblaze receno.. nahebale...
pozdrav od moje desne ruke.. lijeva drzi malu seku jer nece biti u viperu ni na gymu...