Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: PRIVATNA KLINIKA - operacija krajnika

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Na Sv Duhu roditelj može biti uz dijete nakon operacija tonzila. Nažalost kod nas još nije praksa sediranja u sobi prije odlaska u salu. Ja imam iskustvo izvan Hrvatske (kardiološka klinika) tri puta sam sama dala dijetetu lijek da zaspi i kada mi je zaspalo na rukama, otpratila sam ga do lifta koji vozi direktno u salu.

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Nažalost kod nas još nije praksa sediranja u sobi prije odlaska u salu. Ja imam iskustvo izvan Hrvatske (kardiološka klinika) tri puta sam sama dala dijetetu lijek da zaspi i kada mi je zaspalo na rukama, otpratila sam ga do lifta koji vozi direktno u salu.
    Upravo ovako je u Merkuru - kako sam i rekla: roditelj je s djetetom u sobi dok mu se daje sirup za sedaciju, i kad se dijete smiri (nije baš zaspao, ali je bio vidno omamljen jer smo i timpanometriju napravili bez ikakvih problema, dok je prije uvijek plakao) i onda su ga odveli u salu preko puta hodnika. donijeli su ga za 10-ak minuta, ali već probuđenog

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ako sam dobro shvatila operacija je trajala ultra kratko i već je budan bio sa vama u sobi za 10 minuta? A ono buđenje iz anestezije, vikanje..to se već odigralo u sali i nije nastavio spavati već je bio budan?

Vidiš, meni su u jednoj privatnoj klinici rekli, pa odete vi gospođo, a šta ćete tu, prošećete sat vremena pa se vratite i već će ona biti u sobi.

Ma da, ja idem dijete dati na operaciju, još bi im platila da oni preuzmu brigu oko nje da ja mogu mirno prošetati i popiti kavu, pa mislim stvarno...

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj oka prvotno napisa Vidi poruku
    Ako sam dobro shvatila operacija je trajala ultra kratko i već je budan bio sa vama u sobi za 10 minuta? A ono buđenje iz anestezije, vikanje..to se već odigralo u sali i nije nastavio spavati već je bio budan?
    da, operacija je trajala toliko da sam ja uspjela sjesti u hodnik (jer dok dijete nije u sobi, roditelj mora van) i poslati MMu poruku da je na op. i još se nisam snašla, a sestra ga je već, doduše jako uplakanog, nosila natrag u sobu što će reći da se buđenje iz anestezije odigralo u sali - pod nadzorom liječnika. Ali ko što sam rekla - mi smo operirali samo treći krajnik (dijete koje je operiralo sva tri vratili su u sobu za nekih 20-ak minuta). Nije nastavio spavati ni izbliza, nego je još jedno sat vremena bio izvan sebe, no ono što je jako važno je da sam tih sat vremena ja bila s njim i da je bio meni na rukama, a ne s nekim nepoznatim ljudima. Kad je zaspao, odspavao je 2 sata i kad se probudio ko da se ništa nije dogodilo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •