Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Fluorescentno zelena boja stolice

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno Fluorescentno zelena boja stolice

Imam bebu od 5mj koja ima upalu uha i vec 2 dana pije antibiotik zinnat i od kako ga je počela piti pojavile su se čudne stolice.
    Kako je isključivo dojena inače su stolice rijeđe i zlatno žute a sada su grudaste fluorescentno zelene sa dijelovima kao bijelo posirenog mlijeka ili više gustoće kao pasta za zube ali fluorescentno zelene. Uglavnom jako čudne boje.
    Zanima me dali netko zna jeli to možda zbog antibiotika jer s obzirom da ima upalu uha ovih dana slabije cica pa se brinem da nije zbog toga.

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Čuj, ja vjerujem da je boja sigurno zbog antibiotika.
    E sad, ja ti nisam stručnjak, možda ti se ko stručniji javi, ali mislim da je to normalna pojava.
    Naravno ako dovoljno cica i ima mokre pelene, a ima i stolicu, pa valjda je sve ok.
    Šaljem puuno virbrica da uheko prođe !

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Bok, moj M je s 2,3 god. bio prvi put na antibiotiku i znam da je bilo nešto sa stolicom, znam da sam zvala pedijatricu. Mislim da zbog žute boje, al nisam 100% sigurna.
    Uglavnom, rekla je da je zbog antibiotika i da mu dajem jogurt da mu se oporavi crijevna flora. Al ti to vjerojatno ne smiješ, al možda ima drugo rješenje.

genius avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

bok! mi smo imali isto problem sa zelenom stolicom kod manje bebe ali nam je pedij. rekao da je to zbog antibiotika i da je alergična na pencilin (amoxil sirup)uz stolicu dobila je i osip.ako je bebe na oko zadovoljna i dobro napreduje onda nebrini,a ako ne nazovi dr.pa ćeš čuti sto će ti reći a i ti ćeš biti mirnija.pozzzzz

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •